藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

報名處—4/17(SUN) 8-10pm 葵芳葵涌運動埸(硬地) [複製鏈接]

17-4-2005(日) 晚上8:00至10:00 葵涌運動埸(1號硬地)
隊衣: 阿根廷(淺藍白間條)

對手: Chee's 朋友

OK: Chee Keane EpSon vincent+2 freshwit Billy Eddy(盡早)
NG: Grassman FD 肥度
TBC:

==========================================
FW:
MF: EpSon freshwit
DF: Chee Keane vincent
GK:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

順手姐!

我由TBC->NG名單!

[quote:4ae8efd181="Billy"][quote:4ae8efd181="vincent"]可否帶2個Friend去?[/quote]

叫啦唔係可能唔夠人添呀..... :em08:[/quote]

Billy 駛唔駛加埋你?

[quote:ceda4ee594="dracula"][quote:ceda4ee594="Billy"]星期日多數要返屋企食飯.
見咁少人報名我可能都會到.
幫吓手麻.[/quote]

實在太感動喇.... :face13:[/quote]

你呢?搭訕但又唔覆! :twisted:

[quote:0592969f62="vincent"]Thank You!
你們是否照舊著阿根廷?[/quote]

Chee,你fit吧! 目前睇,報名既人都係兩套都有(阿根廷&華倫)!

[quote:3312b1b248="Eddy Lam"]明天係唔係照踢呀? 伯爵 Stephen您地o黎唔o黎呀?[/quote]

亞Chee唔出聲就應該係照踢啦!

[quote:601f8c0dae="freshwit"]Hi Grassman

唔知天日有冇新衫著? [/quote]

Just called you but no one answer.  Are you at home now?  Pls. call me back!

Your shirts are here now!

有冇傳真代筆?