藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

報名處—4/17(SUN) 8-10pm 葵芳葵涌運動埸(硬地) [複製鏈接]

Billy 寫到:
星期日多數要返屋企食飯.
見咁少人報名我可能都會到.
幫吓手麻.

咁下次我地又幫手去你

因為對手轉左  會由幾個老坑帶幾個靚仔踢  人數亦未必太多  如果叫FRIEND去亦可  最多猜暈踢  對手應該紅色衫
23-4-2005 女子就黃色衫

對手紅色我地著返藍色囉.....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我會盡趕 但可能要晏少少到...
Rambler Crest Soccer Club

明天係唔係照踢呀? 伯爵 Stephen您地o黎唔o黎呀?

[quote:3312b1b248="Eddy Lam"]明天係唔係照踢呀? 伯爵 Stephen您地o黎唔o黎呀?[/quote]

亞Chee唔出聲就應該係照踢啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:19e2fc8521="Eddy Lam"]明天係唔係照踢呀? 伯爵 Stephen您地o黎唔o黎呀?[/quote]

:mrgreen:
見過鬼就唔怕黑啦~

我confirm會到....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

明天係唔係照踢呀? 伯爵 Stephen您地o黎唔o黎呀?

各位師兄  照踢呀  風雨不改  對手已confirmed  如果有friend來都可以  如果無rc衫  著淺色衫就得啦  如果人多我可以唔踢!
sorry!近排太忙   :em14:

[quote:0413fdcec5="dracula"][quote:0413fdcec5="Eddy Lam"]明天係唔係照踢呀? 伯爵 Stephen您地o黎唔o黎呀?[/quote]

:mrgreen:[/quote]

您咁o既表情即係點呀?  :em20: