藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

你地去左/打算去邊庶honeymoon呀? [複製鏈接]

[quote:8852f78b9a="grassman"][quote:8852f78b9a="Billy"]冇錢喎.
又呢樣又果樣冇錢honeymoon喇.
我d錢真係"有限錢"架咋.

講o下笑架咋.
我都唔知可以有幾多假.
可能短短地幾日算.
未定到.[/quote]

你公司無婚假咩![/quote]

邊有婚假架!

[quote:4f7a2e7544="Sure Win"][quote:4f7a2e7544="grassman"][quote:4f7a2e7544="Billy"]冇錢喎.
又呢樣又果樣冇錢honeymoon喇.
我d錢真係"有限錢"架咋.

講o下笑架咋.
我都唔知可以有幾多假.
可能短短地幾日算.
未定到.[/quote]

你公司無婚假咩![/quote]

邊有婚假架![/quote]

好多公司都有o架!我呢間"Cheap精"公司都有! :!:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我做緊呢間係冇既...  :dead:
www.lightcreation.com.hk/lewis

我公司比四日婚假架!  仲可以請annual leave.....
原本想去L.A. & Las Vegas 因依家已超支了 冇錢去lu 除非中六合彩啦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我就諗住去北海道喇~ 一來近 二來多野買三來夠浪漫嘩~~ 呵呵~~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:4e12ce1a6f="Kiliyan"]我就諗住去北海道喇~ 一來近 二來多野買三來夠浪漫嘩~~ 呵呵~~[/quote]我都好想去北海道.......
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我動物穴就係去北海道喇!

個個都話去北海道 真係咁好? :?:

[quote:ac9ff71986="grassman"]我動物穴就係去北海道喇![/quote]

火車自由行:
小樽->扎幌->函館->登別->仙台->東京

由x'mas到依家去咗2次,想嘔!
去北海道唔浸温泉、唔飲'力水'就浪費,牡丹蝦(生食) 同長脚蚧羔(紫色)-打邊爐-ok;記得買酒味朱古力,好味!(喺小樽附近)
其實除咗温泉同小樽,其它地方無乜好玩(東京shopping例外),睇薰衣草又未係時侯。