藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 大茶飯
打印 上一主題 下一主題

管理員 [複製鏈接]

希望佢早 d 走 >>>>>>> 人  bingo ! old man and white hair .... :evil:

係咪帶眼鏡. 吾係好高. ?

:em02:

唔知點解要受管理員氣 看面色!!
其實不是要求什麼 只是做基本野姐!!!
:twisted: 我地都有交管理費ma
可否聯合投訴?
管理公司會處理嗎 ?

呢間管理公司係"肺"架! 唔好奢望!
係個網到或者寫信去業委會反映好過
原居民2004~2013

有位管理員唔錯 無戴眼鏡 成日笑笑口 見到會打招呼.....但係我唔記得睇佢叫乜名 :detective (不過知道都唔好開佢個名 我驚佢招人妒忌 比人迫走 :poor: )......我有晚唔舒服 要叫架的士去急症室 我去完返屋企 佢問我有無事......到左第二日 佢仲記得我 問我仲有無事?.....個感覺都幾溫暖

其實可唔可以聯署寫信投訴??
那管理員真好過份!

[quote:a525837b08="ivywai"]其實可唔可以聯署寫信投訴??
那管理員真好過份![/quote]Well if you think 那管理員真好過份! Please complaint to MO.
Since it is one the way to improve the standard no need to 聯署.
But be honest he/she may lost the job.

[quote:2735d60aa9="&R"]應該喺姓楊果嗰白頭佬剛剛這個夜晚開夜的。從來都唔同住客say hello。好多次我主動同打招呼,但他冇反應,現在見他我都不理他了,好多時都見他深夜或下午看報紙,見到我就望一望我,然後又繼續看。雖然這時候沒有什麼人出入。但他平時的表現就.......
盈翠半島地鐵啲管理就VERY GOOD...每次見到啲管理員都是很自然開心對你打招呼....人地啲管理費又是八佰幾(六百呎單位),重包會所....我地就....

好想念以前住盈翠半島時果個靚女管理員 ...重有商場Lobby果位姐仔(三十有多果隻)

其實好幾個管理員都唔錯  姓何果位都好熱心....都唔一定要靚仔靚女。[/quote]

係呀............有時夜晚返屋企都會見到佢除左鞋係度睇報紙.........我都係當見唔到佢就算................

Re: 管理員

[quote:6690a1c2a9="大茶飯"]本人未結婚  所以過年無比利是管理員  但其中有一個好大反應  過年前好好禮貌同會幫你開門出去  過年後就召孚都吾打  吾駛指意開門比你.....天呀  一封利是真係咁緊要 ? 我諗都是個人本身的修養問題多了.... ( 有無兄弟鄰居有同樣事情發生呢 ? ) :em13:  :em08:  :em20:  :HIT:[/quote]

請問你邊座 ? 我個座沒有這個情況 !
我個座管理員好好人 又識講普通話應付個啲無禮貌遊客 !  :em11:
JANICE :em11: