藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7637|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

有冇結婚攝影公司值得推介? [複製鏈接]

如題. :?:

辛辛克箂婚紗攝影 (台灣)  :em12:
www.lightcreation.com.hk/lewis

台北青樺婚紗名店 (都係台灣)

你想香港定台灣?

I suggest to go Macau (Milan Spring).  It is good and near HK la!!
:detective :detective :detective

係問緊結婚果日o既攝影同攝錄呀. :em03:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

各位 唔好意思我打錯字 應該係問婚宴果日的攝影同錄影.

怪唔知得啦.... 我都覺得奇怪啦. 第二個post 已經有資料啦.. 又會再問既??
所以我都唔知答唔答好 哈哈..........

我已經join 了當日攝影了..
公司名: 專業製作.
$2980-
包1 攝影  1 錄影 一天.

好似有好多RC 新人都係用這間的... 因為----> 平!
===

[quote:04e7c928ac="Jess&Burns"]

我已經join 了當日攝影了..
公司名: 專業製作.
$2980-
包1 攝影  1 錄影 一天.

好似有好多RC 新人都係用這間的... 因為----> 平![/quote]

平得黎影得好唔好先.
有冇間公司的電話 間公司係邊架?

你想好呀?  佢地影得好普通架咋...

我諗住要影得靚 婚紗相都影左啦..

請佢地幫我地影. 係因為佢地有經驗 可以帶起d 氣氛. 而且 佢地會比較清楚結緍的程序. 到時有問題.都可以問..
===