藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4280|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

一座的梳化 [複製鏈接]

等了大半年的梳化幾時會出現呢??
係咪搵o緊人設計所以先要咁耐呢???
係咪要上太空搵材料先要咁耐呢????
定係等緊我搬我套梳化落去呢?????
或者到我死都未有幾會坐到.......... :poor:
見過鬼就唔怕黑啦~

Re: 一座的梳化

[quote:85ceb3e5b6="dracula"]等了大半年的梳化幾時會出現呢?? ...
或者到我死都未有幾會坐到.......... :poor:[/quote]

嘩,一早你講埋d咁嘅嘢,而家鬧緊球員慌呀 :evil:

Re: 一座的梳化

[quote:db71304935="FD"][quote:db71304935="dracula"]等了大半年的梳化幾時會出現呢?? ...
或者到我死都未有幾會坐到.......... :poor:[/quote]

嘩,一早你講埋d咁嘅嘢,而家鬧緊球員慌呀 :evil:[/quote]

: 多我一個唔多~
我訓到 4點彈醒o左~ 重溫o左星爺o既回魂夜...之後就訓唔返 :sweat:
見過鬼就唔怕黑啦~

係上個星期五 已經搵過管業處負責1坐既陳小姐再三地詢問有關梳化既問題
但佢講黎講去都仲係話要研究電線移位既問題 (話說保安員坐緊個櫃位會搬去蹹正門既當眼處 舊位置就放梳化) 但都唔駛硏究成半年架 真係任佢蹹

但係我4個月前已問過同1個問題 今時今日 佢又係答我同一個答案
我問佢之前3個月又過多3個月啦
咁再3個月呢.....佢就話應該會有架啦喎
唉真係信不信由你啦!

各位左鄰右里有時間就打去31651500砲轟佢地啦~ :HIT:  :HIT:
唔係又出年都未有呀!
:em13:  :em13:  :em13:

[quote:2c5b97cfb9="e仔"]

各位左鄰右里有時間就打去31651500砲轟佢地啦~ :HIT:  :HIT:
唔係又出年都未有呀!
:em13:  :em13:  :em13:[/quote]

好呀 砲轟佢地 一人一個call 佢又唔可以串咀地回答我們. :yeah:

:zdevil: 精神上砲轟佢地.. :em10:

個保安位就話要做工程改位,有排攪。但是張梳化.......
如果張梳化唔可以同現有的一樣,o甘咪找近似的做代替品。
有張梳化到,都覺得管理處有做o野呀。 :poor:
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen:

[quote:03ec543c15="KK & J"]個保安位就話要做工程改位,有排攪。但是張梳化.......
如果張梳化唔可以同現有的一樣,o甘咪找近似的做代替品。
有張梳化到,都覺得管理處有做o野呀。 :poor:[/quote]

佢地講既"有排攪"都唔知後講緊係五年定十年,佢地呢個回覆已經講左一年! :x
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!