藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2637|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

歐冠盃四重彩 [複製鏈接]

歐洲冠軍聯賽八強半準決賽抽籤結果如下:
A線: 利物浦 vs 祖雲達斯嘅勝方  對  車路士 vs 拜仁慕尼黑嘅勝方
B線: AC 米蘭 vs 國際米蘭嘅勝方  對  里昂 vs 燕豪芬嘅勝方
A線勝方 vs B線勝方於5 月 25 日在土耳其首都伊斯坦堡的阿塔土克奧林匹克球場﹝ Ataturk Olympic stadium﹞爭奪歐冠盃盟主。
大家一齊估下冠軍 / 亞軍 / 季殿軍屬誰。

車路士 vs 拜仁慕尼黑
好睇~~~
見過鬼就唔怕黑啦~

扒冷門
冠軍利物浦 / 亞軍AC 米蘭 / 季殿軍拜仁慕尼黑里昂

[quote:42924b1e44="FD"]扒冷門
冠軍利物浦 / 亞軍AC 米蘭 / 季殿軍拜仁慕尼黑里昂[/quote]

FD~ 放棄吧啦(利物浦) : ~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:2cc66419c0="dracula"]
FD~ 放棄吧啦(利物浦) : ~[/quote]

:nowords:  :nowords:

[quote:cff57e5a1d="FD"]扒冷門
冠軍利物浦 / 亞軍AC 米蘭 / 季殿軍拜仁慕尼黑里昂[/quote]

車仔(冠)~ 里昂(亞)~
ac & juv(季殿)
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:6ac2a04456="dracula"][quote:6ac2a04456="FD"]扒冷門

FD~ 放棄吧啦(利物浦) : ~[/quote]

雖然我都係利記FANS.
但都覺得好難喎. :em01:
過到祖記都過唔到車仔/拜仁 :em01: .
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

米蘭又要自相殘殺.

利物浦win 唔win歐冠唔緊要 千祈唔好比
:em13: 車仔冠軍就得 la.  
(當然利物浦到就最好) :em19:  

FD : You'll never walk alone :mrgreen: