藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: diedsee
打印 上一主題 下一主題

好唔適應... [複製鏈接]

其實真的有咁多時間冇野做嗎?
我平時係屋企有好多野做, 吸塵, 拖地, 洗衫,煮飯, 洗碗。。。。。。

我唔會無野做 一得閒又抹塵囉 !!
原居民2004~2013

我除做家務之外 仲會淋0下花 (有時會同d花傾計 叫佢地快高長大 : ).....

養動物就怕會影響到鄰居 但係種花花就好個人......我朝早又會睇0下佢 訓覺前又會望0下佢 得閒無事都會搞0下佢地 h: ......

種0下花會無咁寂寞... :mrgreen:

就係太忙 loi
我都用插花去令自己開心ga
其實我想養狗
但平日返工冇時間 怕害死佢
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:69ea32ebf5="vivian"]如果您見悶 不妨在這裡結識些朋友
或者上網談談
我都係成日一個人係間屋好戇居
所以我成日開住個電視
有d聲無咁悶[/quote]

v仔...不如我地上黎你度garthing...丫
:em19:
永遠愛著您 :em21: [/code]

嘩~ 歡迎啊 !
只是地方淺窄 照呼唔到
家徒四壁 凳都唔多張
又無cheese cake 又無saga.....
齋坐待慢大家....  :em16:
原居民2004~2013

冇乜唔適應,以前都試過一個人住!
不過唔同o既係,依家間屋大左,家務都做多左 :em18:
:em09:

[quote:a25d48396e="milk"]冇乜唔適應,以前都試過一個人住!
不過唔同o既係,依家間屋大左,家務都做多左 :em18:[/quote]

係lor 又要煮野食比我地食...呵呵呵 :zdevil:

[quote:e7858df280="Tomato"]係lor 又要煮野食比我地食...呵呵呵 :zdevil:[/quote] :sweat:  

強烈要求番茄小姐煮野俾我地食 :x
:em09:

[quote:90247da7d8="milk"][quote:90247da7d8="Tomato"]係lor 又要煮野食比我地食...呵呵呵 :zdevil:[/quote] :sweat:  

強烈要求番茄小姐煮野俾我地食 :x[/quote]

煮乜好呢 :?: .........四腳爬爬炒小強 :zdevil: