藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7396|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

管理員賴先生要走啦 [複製鏈接]

收到風,二座管理員賴先生可能就黎唔做。
知道後真係唔開心,做得好好地,點解走喎 :cry:
平時出入又有禮貌,對老人家及小朋友又體貼。
佢為藍澄灣盡心盡意
呢個年頭,好少有咁積極的人... :cry:
雖然我評論佢主觀左少少,但真係有D唔捨得.... :em06:
永遠愛著您 :em21: [/code]

下? 唔係呀嘛~ 做得好好地又唔做...佢係咁多個之中最可靠果個黎架...唉~
:em01:  :em01: 好唔開心呀!
好唔捨得呀... :face13:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我都覺得係二座o既一個選失...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

其實佢唔駛走0Y 調去我地0個座默得lor....

Oh.....No...... :em01:  :em01:
Does anyone know why ????
In my opion he is the best of the best (in RC). In other words he is the one of the guards that can perform & meet my standard.

吓!咁幾時係last day 呀.

可能唔做,未confirm.....
代証實.....
黑柴....不如你試下問下佢丫.....
(^^);
永遠愛著您 :em21: [/code]

本人係機場返工
返早就係朝早五點出門口
返夜就夜晚二點返屋企
無論我返早 定係收夜
佢都多數訓緊覺
我想投訢佢好耐架喇

[quote:1813e741dd="Dora and chris"]本人係機場返工
返早就係朝早五點出門口
返夜就夜晚二點返屋企
無論我返早 定係收夜
佢都多數訓緊覺
我想投訢佢好耐架喇[/quote]

咁我又未試過見佢訓覺喎....我果次去旅行都係5點零鐘出門口 佢仲好精神開晒門幫我推行李添...不過你經常返工(半夜)見既次數實多過我好多~

但係就算一二點有時我都係呢個時候返屋企 都唔見佢訓覺... :nowords:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

咦,我好多時夜返﹝起碼一兩點﹞,見到佢,佢都仲好精神笑笑口幫我開門架播,反而我就有見過其他人 o訓 o羅!
不過如果賴生真係走,我真係覺得係二座 o既損失 o羅! :em01:
各位請多多指教! :o 終於有新屋住...哈哈 :em04: