藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: carry and chris
打印 上一主題 下一主題

有GameCube友嗎~~ [複製鏈接]

我老公有電視x2、電腦x2、psp、gamecube、ps 2、dreamcast、gameboy、xbox、紅白機.....有啲我都唔知叫乜。哎...真係信佢一成都屎呀! 佢話呢啲唔係叫做打機,係叫做"試"機(唔試又點知部機而家有冇壞呢!!!)

q. :em06:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:db9d9b9aeb="dick&queenie"][quote:db9d9b9aeb="grassman"]dk 你屋企好似機鋪,好想上你度打機! :em12:[/quote]

冇所謂,但講開又講,其實小弟而家好少打機喇,部plasma成日比老婆
霸住睇電視(早前就天國的階梯,最近又大長今)...唉。 :cry:
星期六、日又要我陪佢玩(成日話我忽略佢)....唉。 :em01:
不過如果有興趣大家上我度抽機,都冇咩所謂。
Grassman,叫埋你澄澄來叔叔度玩,最多比金魚佢睇 :em12:[/quote]

財子,我哩邊有幾部電視未駁遊戲機,不如你攞幾部落黎,我幫你試敢 D啦! :em17:  :em17:

佢唔係今日下午已經落咗你度幫你試咗啦咩...

8) q.
永遠愛著您 :em21: [/code]