藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

恭喜新版主+問題 [複製鏈接]

米米 講笑咋~

靚要付出 要好多錢既~ 唔捨得  :dead:
做facial幾百蚊一次  :dead:
最近有同事介紹用 Ingrid Millet的魚仔 效果幾好 不過好貴  :dead:   
折左都要 $400   :dead:

乜您唔洗返工咩?
原居民2004~2013

哈哈~~ 我知道你講笑呀!

其實做 facial 都有好多唔同類型既!
但最緊要就係有用~~

得閒我地交換下心得睇下用邊款產品好用d~~~

我要番工呀 我呢家咪番緊工囉 係公司度一路做一路上網咋嘛!  (殊....)  h:
miffy :oh:

很開心認識您 講女人野 三日三夜都未完....

我好enjoy做facial 呢家做個間認識了很多年 不會hard sell
不過都好肉痛 $400一次 用機做 (但我不知是什麼)
mask係骨膠原(紙狀)
有清暗蒼 按摩

用左魚仔之後少了暗蒼
現在可以一個月先做一次facial

其他Skincare我用Elle 又平又岩我....
以前用過d好貴(for example Kanebo Sensai SKII) 效果反而麻麻

你都好似用過好多款野 bor ....

我都好贊成你講做facial好enjoy呀!
但我本身就用外國牌子多,香港賣果d我覺得不太好用....
我成日問d朋友佢地用d咩牌子,又係用SKII多,佢地話完後都話麻麻地!
我呢家訂左樣試緊,日本果隻DHC,又係麻麻地咁... :em05:

我開個個新TOPIC先問下大家D意見先! 

您媽咪係美容師 您要幾靚有幾靚啦!  

[quote:82c9c42fb1="米"][/quote]

美容o的人叫我 洗頭時热水唔好掂到塊面

叫我 " 鳥 " 下個頭黎洗

我塊面比較乾 請問洗頭時個頭的位置應是怎樣呢?  

thx

其實都唔使專登烏底咁既,可以洗完頭後塗番d保濕面霜就會好d呀喇! 面霜可以日日塗呀! 只要選擇番o岩自己用既面霜就ok! 

同埋呢,洗頭或沖涼時熱水唔好太熱就真既! 

我覺得把爽膚水洒在棉花 再抹面
效果比直接噴上塊面好....

Re: 恭喜新版主+問題

[quote:20efab085f="Billy"][quote:20efab085f="hales"][quote:20efab085f="grassman"]恭喜米米成為新版主! :em19:

我有第一個問題比你。

我臉上有條新疤痕(1.5cm長),有冇得攪?(唔洗點洗錢個隻) :?:[/quote]

唔該哂 米...(曬米? : )

草人你果條疤..有得搞有得搞.....
引用你常用既方法....忘記o左佢.......[/quote]

我都想寫比你寫先添.
呢個方法唔使錢又快真好使.:[/quote]

阿v仔好似"噠"著左咁 :!: ,冇人會記我條"娜",都係要忘記o左佢lu! :em01:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!