藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: BT
打印 上一主題 下一主題

MR SECURITY PLS STOP QUESTIONING US!!! [複製鏈接]

咁又係幾慘!
我地個security又無咁問題!
I never bring my resident card!
假如佢要我prove  我都無知點囉!
原居民2004~2013

BT 您不如搵一晚擔張凳落去同Mr. Lai 傾計
or send him a gift
他可能會容易一些記著您!!

I think I would only allow the security for checking me for not more than 3 times that he used to recognise me
如果在合理的情況之下 保安員仍然一次又一次不認得自己 卻又認得別人
我會質疑他的記性是否有問題 寫信去管業處投訴尋求協助

咁即是話 :  請佢食野 同比咭佢就會認得您了  

人在做 天在看
BT 您多返來RC 比個靚樣個security睇,如果還是這樣,您就搬出呢個網上的人的名字出來,例如邊個邊個,這maybe最有效以示您的身份吧!
人在做,天在看,Good Luck !

人在做,天在看
有心! 多謝問候

BT 咁我都唔敢剪短頭髮了 半夜出街都要化妝....(remain hair style and makeup)
講笑咋,學人糊鬧,不要罵我"斷章取義"呀!
其實我很開心聽到您的分享,至少以後會記得袋實張 resident card!!