藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: BT
打印 上一主題 下一主題

MR SECURITY PLS STOP QUESTIONING US!!! [複製鏈接]

而你話每次出入都問..........咁又特別D喎,平時佢真係幾好架。
做野就係咁,唔問又話佢唔盡責,問又話佢長氣。
可以客觀咁去睇,會唔會你新搬入來冇奈,而又唔係咁鍾意同人(管理員)so so(吹水) ...而你出入又怒啤住佢(因為怕佢問長問短)... :wink:
佢見多你幾次,應該會好D。
大圍都覺得佢唔錯,我見過有鄰居請佢食野,同埋有小朋友比咭佢。 :face13:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:068ccb8a65="vivian"]咁即是話 :  請佢食野 同比咭佢就會認得您了  [/quote]

你唔可以斷章取義 :em16:
人在做,天在看 :evil:

[quote:053a26a6f8="vivian"]人在做 天在看
BT 您j多返來RC 比個靚樣個security睇,如果還是這樣,就再來這裡告訴大家
呢度有好多"好心"的朋友會幫您![/quote]

冇錯,呢度好多"好心"的朋友會幫您,vivian係其一個 :em12:  :em12:

p.s. V仔,最近返工,老闆有冇發神經 :em17: