藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

saga [複製鏈接]

[quote:3cc632932b="saga"][quote:3cc632932b="Jeffrey & Shirley"][quote:3cc632932b="H&H"]有的 rmvb 版即有

dvd 要問人借先有[/quote]
我!我要!我要佢!我要佢喎! :face13:[/quote]

燒隻俾你

幾時交貨?[/quote]

而家係 RC,吾知會吾伯急個頭呢? :face13:

如果吾得,就要星期六啦! ops:

好似要求高左 D,吾好意思! :em14:

[quote:f608b3a4ac="積肥"][quote:f608b3a4ac="saga"][quote:f608b3a4ac="Jeffrey & Shirley"][quote:f608b3a4ac="H&H"]有的 rmvb 版即有

我!我要!我要佢!我要佢喎! :face13:[/quote]

燒隻俾你

好似要求高左 D,吾好意思! :em14:[/quote]

我未放工 今晚會返RC
你今晚會唔會係 RC ? 如果未就我交俾你
如果你今晚好早會走 咁就 ... 放係你信箱都得
mobile 81xxxxxx 無改 right?

[quote:fbf974ac13="saga"][quote:fbf974ac13="積肥"][quote:fbf974ac13="saga"][quote:fbf974ac13="Jeffrey & Shirley"][quote:fbf974ac13="H&H"]有的 rmvb 版即有

燒隻俾你

好似要求高左 D,吾好意思! :em14:[/quote]

我未放工 今晚會返RC
你今晚會唔會係 RC ? 如果未就我交俾你
如果你今晚好早會走 咁就 ... 放係你信箱都得
mobile 81xxxxxx 無改 right?[/quote]

點都要講聲吾該先! :face13:
今晚應該會約九點半鐘走,其實吾方便可以到星期六先攞,最重要大家 ARM 時間,我都吾想好似洗人吾洗本咁。 :poor:
星期六先啦!仲可以上去你屋企坐下(可以嗎?)你收樓個幾日上個之後,都未睇過(當日仲影左閣下隻手手添) : 。
Mobile 無變。正確! :em11:

其實我想問下........
你地係咁揚咁話 bt 左又係咁翻 有無問題架 :?:

洗定羅友等坐花廳啦! :HIT:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f7c5114693="grassman"]洗定羅友等坐花廳啦! :HIT:[/quote]

甘即係「無 La La 整左撻 La」

saga thanks for your 無雙四,玩ing.......超正
永遠愛著您 :em21: [/code]

真係要 Thank you very very very much! :face13:

[quote:6b9ab4600d="dick&queenie"]saga thanks for your 無雙四,玩ing.......超正[/quote]

記住 download 攻略拎 iteams  同埋 q 一齊玩會好玩d

[quote:427c5f7730="saga"][quote:427c5f7730="diedsee"]可否幫我燒隻三國無雙四ar?[/quote]

可以
幾時拎貨?
pm 我[/quote]

pm 咗 h:
:zdevil: :zdevil: :zdevil: