請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10702|回復: 47

saga [複製鏈接]

Saga.
我bt 左隻鐵拳5返來,未燒未試。要唔要,掂的話使唔使幫你整番隻

永遠愛著您 :em21: [/code]

咁有無方法幫我 BT 一套 "浪漫滿屋" 番來呀!吾該 亞財子。

[quote:361c96f099="Jeffrey & Shirley"]咁有無方法幫我 BT 一套 "浪漫滿屋" 番來呀!吾該 亞財子。[/quote]

我都想搵呀........英宰 :em12:

[quote:b9b10c3871="dick&queenie"][quote:b9b10c3871="Jeffrey & Shirley"]咁有無方法幫我 BT 一套 "浪漫滿屋" 番來呀!吾該 亞財子。[/quote]

我都想搵呀........英宰 :em12:[/quote]
智恩:你成日激走人,吾洗搵喇! :em06:

[quote:fdf4eecf59="Jeffrey & Shirley"][quote:fdf4eecf59="dick&queenie"][quote:fdf4eecf59="Jeffrey & Shirley"]咁有無方法幫我 BT 一套 "浪漫滿屋" 番來呀!吾該 亞財子。[/quote]

我都想搵呀........英宰 :em12:[/quote]
智恩:你成日激走人,吾洗搵喇! :em06:[/quote]我有呀!!! 我一早睇晒仲向好早之前向呢度推介過架~~~ 我好鍾意呢套劇~ 原裝韓文+佢d背景音樂比起tvb 好好多架 更投入架!!!!!!!!!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

h...有冇得借先??? :face13:

q.

有的 rmvb 版即有

dvd 要問人借先有
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

咩都有所謂...之緊要有得睇...

thank you!!!
:face13:
q.

[quote:cc4cc849dc="H&H"]有的 rmvb 版即有

dvd 要問人借先有[/quote]
我!我要!我要佢!我要佢喎! :face13:

saga 好忙咁整緊無雙四.......... 8)