藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10143|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

興建天橋連接對面寫字樓 [複製鏈接]

對面寫字樓就快開幕 跟據公契 發展商加入了條款 藍澄灣可以興建天橋連接對面寫字樓 而且我們住宅無權反對. 唔知大家意見如何?

雖然公契話可以起 不過我地同對面有一幅官地分隔 起天橋一定要地政署批准 所以我地其實可以反對.

這個投票其實本身已經有bias...
even如果唔係反對 但倒不是代表會贊成 :dead:

咁边个俾钱啊?只要唔好入埋我o地数就得了。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

如果對面寫字樓有公司請我,我會讚成! :em12:  
(Sorry! 自私左小小! :em14: )
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

好野就無我地份
無關痛瘍的事情就一籮籮....

起天橋對RC有什麼好處?
起天橋對RC有什麼壞處?

我覺得 起了天橋 多了閒雜人出入 他們又不是RC的人 對我們的交通可能有影響.
原居民2004~2013

[quote:60fd57e663="grassman"]如果對面寫字樓有公司請我,我會讚成! :em12:  
(Sorry! 自私左小小! :em14: )[/quote]
對面寫字樓好象是和X,你唔系咁冇志气嘛? :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

返工對我黎講只係搵人比錢我開飯(呢兩年先開始咁諗),係唔講志氣o既!

我o既生活係由放工開始!

[quote:aafdb63c9b="grassman"]
我o既生活係由放工開始![/quote]
me 2 me 2 give me 5!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:d2fd0b803b="grassman"]返工對我黎講只係搵人比錢我開飯(呢兩年先開始咁諗),係唔講志氣o既![/quote]

因為生左個女..... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

全對!