藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 肥度
打印 上一主題 下一主題

開多支籃球隊 [複製鏈接]

頭先0900見到6位壯男o係青榕打波. 我諗應該係你o地........ 回想二十幾年前我晚晚都o係呢個球場打幾個鍾 .........D童年回憶即刻出晒o黍......

你地今晚打成點呀? 有冇賽後傳真呀? 我本來都想來,但之前巳約好有飯局,所以不能來,下次如果再有賽事,我會來玩玩。

打完想死! :dead:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

成十幾年冇打藍球 禽晚打番發覺自己帶波好"論盡" 射波又唔準
同好索氣呀!!!
Rambler Crest Soccer Club

[quote:df66215bcd="kam1100"]頭先0900見到6位壯男o係青榕打波. 我諗應該係你o地........ 回想二十幾年前我晚晚都o係呢個球場打幾個鍾 .........D童年回憶即刻出晒o黍...... [/quote]

點解唔過黎一齊玩o下呀.
期實我同你差唔多架咋.
大概十八年前都係日日落樓下藍球場打波.
(我果時住梨木樹)
玩到成個球埸d人都識晒.
讀完中學就各有各忙冇得打喇..... :em08:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:1d0beadc24="Eddy Lam"]成十幾年冇打藍球 禽晚打番發覺自己帶波好"論盡" 射波又唔準
同好索氣呀!!![/quote]

係呀冇晒距離感.... :em08:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

尋晚打波都好過癮....第一場就好似冇哂氣咁
但係熱左身...飲左水之後...就打到唔想停

正.....

剛剛先起身D手腳都重係唔係好聽洗. 要操番吓先

睇下幾時再打過.
:detective :detective :detective

[quote:53d8c5ab56="Suzuki"]剛剛先起身D手腳都重係唔係好聽洗. 要操番吓先

睇下幾時再打過.[/quote]

好呀不過最好星期五晚啦....

[quote:78eafef1df="Billy"][quote:78eafef1df="Suzuki"]剛剛先起身D手腳都重係唔係好聽洗. 要操番吓先

睇下幾時再打過.[/quote]

好呀不過最好星期五晚啦....[/quote]

星期五或六都可以不過星期六會好D因為星期五唔係成曰都可以早走
:detective :detective :detective