藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

PSP of Rambler Crest [複製鏈接]

[quote:f238e4efe2="dick&queenie"][quote:f238e4efe2="gp"]大鑊! 我老頂睇完d相後 想好似dick 少咁幸福(有人送). :nowords:

請問邊到有平機賣(唔係次貨板)?  h:[/quote]

who is your 老頂 :
去灣仔"東方188",或者鴨記"黃金"
普通版應該2070度,豪華版應該2480
建議買普通版,之後另外配memory stick 及耳機。
因為豪華版張32M memory stick 冇乜用,如果要睇戲,起馬要512或者1G。
記住買機時問佢會唔會送software "image converter 2.1"
這是一個sony  出的video 轉換軟件 (avi mpeg mpg mov----->MP4)
psp 係用呢隻format的影像格式播片。
唔一定會送,如果冇.....我有crack版 [/quote]

想問下 ...
有部水貨日本版 psp ... 1000  (not 1006 HK version)
乜鬼野都無 得部機同火牛
無 memory stick 無耳機 無皮套 無 software 無 game  但有死點 ...  :dead:

如果想用 想玩 應該留意d 咩?
有無人可以借到 game 俾我試?
想買齊阿 dick 講既配件又要幾多錢?

Thx  :em14:

如果我係你 我唔會買...哈哈...
$1000得機同牛..

而家全新有哂你以上既accessaries 都係$1790 行貨....(未計game)
而且部機仲有死點+水貨...咁都買???
差幾百蚊...用得安心o的喎...

人地送架 (唔係我 唔駛佢出 $$ 架

[quote:1305e6b4fe="Ice"]人地送架 (唔係我 唔駛佢出 $$ 架[/quote]

雖則唔使出錢
但都要回份禮俾人
都係錢架 ....   :em06:

Sandisk MS MG PRO DUO 1G 唔知係咪睇錯 500 有找  8)

無咁平嘛???水貨卡??
1G pro duo sandisk好似要6xx....
500有找應該係512嘛?

[quote:09a5db30c5="hales"]無咁平嘛???水貨卡??
1G pro duo sandisk好似要6xx....
500有找應該係512嘛?[/quote]

Sony 1G MG MS PRO DUO   1024MB / Memory Stick 都只係  $530
Sandisk 1G $490 黃金 ... 不過可能真係水貨卡掛  8)

sony $530 應該係1G普通卡
如果hi speed好像要6到尾...
卡.....唔好買水貨喇......死卡既機會易過中六合彩....少少....呵~

[quote:9784e0358e="hales"]sony $530 應該係1G普通卡
如果hi speed好像要6到尾...
卡.....唔好買水貨喇......死卡既機會易過中六合彩....少少....呵~[/quote]

High speed 係 6到尾...
但d 人話 san disk 快過 sony high speed...
490 好吸引喎...

話時話
RC 有無人可以借到D 正版 game 俾我驗下部機?
:cry:

[quote:f1121a1ccb="saga"]話時話
RC 有無人可以借到D 正版 game 俾我驗下部機?
:cry:[/quote]
我連一隻正版都冇~~~ :nowords: