藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 18130|回復: 54
打印 上一主題 下一主題

PSP of Rambler Crest [複製鏈接]

期待已久的PSP終於到手....
多謝老婆... :em21:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
永遠愛著您 :em21: [/code]

:  :  :

此機內置wi fi
support 8011b
將來透過 software....必然可以用來上網
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

:face13: wa wa!

Dick Dick 你好幸福呀....  :face13:
我都等緊行貨出......
最想玩三國無双................ :em04:

[quote:d3c0fdea58="Mr. & Mrs. FireFire"]Dick Dick 你好幸福呀....  :face13:
我都等緊行貨出......
最想玩三國無双................ :em04:[/quote]

恕我直言,行貨最少要等多一年或上。雖然sony playstation 響香港有專門店,但因為日本本土同樣貨源不足,要網上預訂。外國已宣佈押後,而sony 己表明東南亞市場並未在發售時間表。 :em06:
而家水貨價,都係2070跟一隻game(普通版),按番兌換都係只差三百蚊。
我認為值得,因為第一批水貨機係"made in japan" :em11: ,玩開影音的人都知,日本電器第一批質數會係最高(好少會壞) :face13: 。之後production line 會去哂大陸同埋南亞其他地區。 :em18:
正如我部ps2 係 10000機型號(日本版),玩左成四年以上,部機仲好work。
呢次大家唔好等了.......

同事早個論借我玩過,不過全部日文字,可識...玩 :em18:

[quote:a1ece2ccbe="Jeffrey & Shirley"]同事早個論借我玩過,不過全部日文字,可識...玩 :em18:[/quote]

唔係呀....可以轉英文 menu架 :
你見唔見我聽mp3都係中文歌名丫

[quote:19b206d787="dick&queenie"]

恕我直言,行貨最少要等多一年或上。雖然sony playstation 響香港有專門店,但因為日本本土同樣貨源不足,要網上預訂。外國已宣佈押後,而sony 己表明東南亞市場並未在發售時間表。 :em06:
而家水貨價,都係2070跟一隻game(普通版),按番兌換都係只差三百蚊。
我認為值得,因為第一批水貨機係"made in japan" :em11: ,玩開影音的人都知,日本電器第一批質數會係最高(好少會壞) :face13: 。之後production line 會去哂大陸同埋南亞其他地區。 :em18:
正如我部ps2 係 10000機型號(日本版),玩左成四年以上,部機仲好work。
呢次大家唔好等了....... [/quote]

:em18:  ....
好.....等我打爆左隻無双四之後買..... :zdevil:  (禽日啱啱買)

[quote:18c9a63fd7="dick&queenie"][quote:18c9a63fd7="Jeffrey & Shirley"]同事早個論借我玩過,不過全部日文字,可識...玩 :em18:[/quote]

唔係呀....可以轉英文 menu架 :
你見唔見我聽mp3都係中文歌名丫 [/quote]
咁又無諗過日本仔會咁好死加英文 menu 喎! h:

好以話4月出呀.
唔怕一萬最怕萬一 ma . 有warrant會好的 la
都等左禁久  唔曾在啦...
不過真係drop左好多.. almost $3000 before
日本一些地區都冇貨