藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2838|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

個drive 讀唔到SD?? [複製鏈接]

救命!  :dead:  個drive竟然話讀唔到張SD
無理由  :?: 用開都無事
點解會咁?   :em14:
原居民2004~2013

有無試過remove 左個drive 既driver . 再重頭install 過個drive 呀.

唔識呀! 有無人可以幫下我....

請問有無人有 -  讀SD卡的USB可以借給我一用?  
我個電腦的drive死了.....   :em01:

[quote:81705a4709="vivian"]請問有無人有 -  讀SD卡的USB可以借給我一用?  
我個電腦的drive死了.....   :em01:[/quote]

我有,你幾時要? 我5點後先係RC!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Grassman兄
謝謝您! 唯今之計,我先拿我的SD去相舖燒CD碟
如未能成功,容後再告訴您借讀卡機一用!

謝謝!

[quote:ae132936bc="vivian"]Grassman兄
謝謝您! 唯今之計,我先拿我的SD去相舖燒CD碟
如未能成功,容後再告訴您借讀卡機一用!

謝謝![/quote]
我有...讀CF/CFIIMMCSDMS既卡都讀到...不過
係internal drive...... :

Grassman & Hales 兄
已去了葵芳一趟,用了$40燒了碟
及買了一個6合一讀碟機$58
Many thanks !!

p.s. 仍然未找到達明一派的midi 很失望! 昨晚幾小時找其他歌曲但未如理想 很可惜....

[quote:5bf58c87dd="vivian"]Grassman & Hales 兄
已去了葵芳一趟,用了$40燒了碟
及買了一個6合一讀碟機$58
Many thanks !!

p.s. 仍然未找到達明一派的midi 很失望! 昨晚幾小時找其他歌曲但未如理想 很可惜....[/quote]

唉呀!我o個個係多出呢o架!你唔洗哂錢買!  :em16:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔緊要啦~ 
非常感激您們的幫忙
很忙碌整理旅行回來的相片...
遲些少給您們過目
P.S. 我的相機實在太YAP,影不到人像及夜景...