藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

壁球 [複製鏈接]

係呀!我早幾年仲識飛添! 8)
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ae9249a546="grassman"]係呀!我早幾年仲識飛添! 8)[/quote]

我剩係知你識"隱形"  :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:07422fe8f0="dracula"][quote:07422fe8f0="grassman"]係呀!我早幾年仲識飛添! 8)[/quote]

我剩係知你識"隱形"  :em05:[/quote]

我仲識"瞬間轉移",依家o係你門口啦! :em13:

我都識靈魂出竅 我而家o係你後面! :zdevil:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:975a789943="dracula"]我都識靈魂出竅 我而家o係你後面! :zdevil:[/quote]

伯爵,你做乜唔著返條褲先出竅呀! 好趕呀!:em07:

[quote:0614f6c0ce="grassman"][quote:0614f6c0ce="dracula"]我都識靈魂出竅 我而家o係你後面! :zdevil:[/quote]

伯爵,你做乜唔著返條褲先出竅呀! 好趕呀!:em07:[/quote]

你夠唔著褲上網啦~  :em16:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:180ebdbbd1="dracula"][quote:180ebdbbd1="grassman"][quote:180ebdbbd1="dracula"]我都識靈魂出竅 我而家o係你後面! :zdevil:[/quote]

伯爵,你做乜唔著返條褲先出竅呀! 好趕呀!:em07:[/quote]

你夠唔著褲上網啦~  :em16:[/quote]

兩位... 有事慢慢講...都係著返條褲先啦~  :nowords:

PS. 草人 聽晚壁球係唔係firm架? 你又曉飛又曉隱形 我唔夠你打架wor...  :sweat:
www.lightcreation.com.hk/lewis

grassman好o野!
孺子可教
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我以前都有打壁球 技術麻麻.
你地班男士會唔會與技術麻麻的人士打波?
現在已經常打羽毛球了.
我很喜歡打乒乓球 可惜無人同我打同教我.

[quote:d55d5f954c="Sure Win"]我以前都有打壁球 技術麻麻.
你地班男士會唔會與技術麻麻的人士打波?
現在已經常打羽毛球了.
我很喜歡打乒乓球 可惜無人同我打同教我. [/quote]

無所謂啦 Sure Win 我地都係反下架啫... 最緊要開心! 咁你黎唔黎反呢?  :em19:
www.lightcreation.com.hk/lewis