藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ricky Gloria
打印 上一主題 下一主題

嚴重警告:咪玩喇! [複製鏈接]

Ricky&Gloria 不如你o地試o下換一個位置放門鐘 睇o下仲會唔會自己響?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

我都係弟六座 我地就係人地屋企門鐘響 我地0個個門鐘又會響
所以我地家0下都唔鬼用門響0羅.........

[quote:9e1b34837b="leemoksau"]Ricky&Gloria 不如你o地試o下換一個位置放門鐘 睇o下仲會唔會自己響?[/quote]

個門鐘行RF架唔會有好多channel.
如果符近有人用同channel你過receiver又收到.
就會咁.

所以換一個位置一定有用.
唔知報管理處叫佢換個用期他channel得唔得.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

買過個門鐘啦. o個o個 鐘 short short 地. 佢已經唔響lor
以家買左個. $3x 有 4x 種music . 都quite good gei

又或者拎返兩舊電出來 睇0下無門鐘係咪會有人無緣無故敲門 有即係有人玩野 無即係個門鍾有問題....

[quote:9afb780ede="leemoksau"]Ricky&Gloria 不如你o地試o下換一個位置放門鐘 睇o下仲會唔會自己響?[/quote]

會晤會有人晤鍾意你地養狗 ? :em05:  :em05:  :em05:
JANICE :em11:

我都有懷疑過。不過禁完門鐘又走o左去﹐人o地都唔知你想點啦。
我諗都係門鐘o既問題。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

可能佢地晤識表達 ! 未做出d惡作劇 !

[quote:b9cf79d2ef="OON"]可能佢地晤識表達 ! 未做出d惡作劇 ![/quote]

唔會 因為我老公開埋門睇住 個門鐘當時係響緊既 一定唔係有人惡作劇.
藍澄藍澄我愛你

Re: 嚴重警告:咪玩喇!

[quote:600c697ef9="Ricky&Gloria"]唔好再得閒無事'襟'我地門鐘喇 報警架喇!
(擒日差一步就捉到正!哼!)

:em20:[/quote]

我現在都遇到以上的問題 個門鐘無啦啦係3點鐘響 ! (每隔幾分鐘一次)
已經響了三次  係門口睇又無人 ! 家陣成晚都訓著係到晤到胡思亂想 !  :em08:  :em08:
請問大家知晤知點解會咁 我都無養狗 ? :em06:  :em06: