藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: AgnesSarah
打印 上一主題 下一主題

自由行衝擊五座level 1大門!!! [複製鏈接]

緊係第二點喇!!!  我直情唔想見到佢哋出現 :twisted:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

話是話呀 我未見過d酒店落客居咁樣衰架. 4面白色牆. 連個見得下人既樣都無...

仲要開張檯 整個臨時counter等旅遊巴到....個情況有d似蛇仔路secure坐0個張檯 :em05:

[quote:686dd62922="Tomato"]仲要開張檯 整個臨時counter等旅遊巴到....個情況有d似蛇仔路secure坐0個張檯 :em05:[/quote]藍澄特色..... :em17:

[quote:b0b7709d89="gp"]今晚都有幾個同胞走入五座一樓等lift 後尾佢地發覺行錯路先走番出去...... :dead:  點樣先可以保障到五座居民既安全呀 :twisted:[/quote]

之前佢地直情可是上我地住宅添 !
我都問過有無辦法可以避免 ~!  :poor:  :poor:
JANICE :em11:

[quote:f32c3e7f7f="AgnesSarah"]我已經同RC管業處反映此情況 雖然他們有加派人手 但昨晚又出事了.....

我昨夜約10返回RC當時有成兩架大巴進入RC LEVEL 1D自由行客人係五座旁邊一落車就係咁衝係咁撞我已經唔行住避開佢地佢-鴾ㄢ璆u成隻蠻牛咁 重要用個行理>琩捆L我隻腳呀!!! :evil:

好啦 當我排除萬難咁入都五座 D自由行客人竟然係咁撞係咁拍五座度木門要我開門比佢地入黎 佢地以為個係商場入口咩?! :em03:

作為五座住客o既 可以點做呢?[/quote]

係啊!  前幾天我去看新樓時 都發覺好有問題呀 我由停車場出番去自己tower時 發覺d 路示好唔清晰呀!  搞到我地周圍行左好多轉!  跟住我就搵到 5座入口果度木門時 發現好多旅遊客係門口度唔知道做乜 又拉又推咁!  後來我地就由商場入口度上番去自己tower度入 搞到我地都好轉接咁返屋企呀!
咁如果果時真係有業主係下面木門咁入去 果班旅遊客咪會跟住咁入左去囉??  咁都好危下喎...... :nowords:  
miffy :oh:

在大玻璃貼上 : "住宅重地 遊客止步" 會不會好一點?
原居民2004~2013

唔贊成!攪到個玻璃好似告示版咁!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

要佢地做得靚少少囉.... 一係就係我地個門口果度做個 stand 放係度"遊客止步"
miffy :oh:

話時話 今日已經係年22
都應該拆左個新年decoration - 紅色大紅錢
阻住security哥哥視線....
原居民2004~2013