藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: gp
打印 上一主題 下一主題

小心...... [複製鏈接]

[quote:b297783217="leemoksau"]佢都算“大佬”﹖ :[/quote]

唔好咁既語氣同我大佬講野,佢一訓醒就會殺人!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7f97b35495="grassman"][quote:7f97b35495="leemoksau"]佢都算“大佬”﹖ :[/quote]

唔好咁既語氣同我大佬講野,佢一訓醒就會殺人![/quote]
究竟你有幾多個大佬呀﹖
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:7c371b2df7="leemoksau"][quote:7c371b2df7="grassman"][quote:7c371b2df7="leemoksau"]佢都算“大佬”﹖ :[/quote]

唔好咁既語氣同我大佬講野,佢一訓醒就會殺人![/quote]
究竟你有幾多個大佬呀﹖[/quote]

邊個照我都可以做我大佬!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:73bf94cd70="grassman"]

邊個照我都可以做我大佬! [/quote]

:nowords:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:0f7d8d3dc0="grassman"][quote:0f7d8d3dc0="leemoksau"]佢都算“大佬”﹖ :[/quote]

佢﹖自身難保喎 :em17:

[quote:860eb8c423="grassman"]邊個照我都可以做我大佬! [/quote]
咁我下次都要帶定支電筒去踢波啦. 一見草人攞波就用黎照佢.
講句 : "依家大佬叫你交個波俾我. 吾准射".. 嘻...以後吾使mark佢mark得咁辛苦啦各位  :

[quote:4b487eb779="肥度"][quote:4b487eb779="grassman"]邊個照我都可以做我大佬! [/quote]
講句 : "依家大佬叫你交個波俾我. 吾准射".. 嘻...以後吾使mark佢mark得咁辛苦啦各位  :[/quote]

佢會唔會叫支電筒做大佬? :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:5ed93a049d="dracula"][quote:5ed93a049d="肥度"][quote:5ed93a049d="grassman"]邊個照我都可以做我大佬! [/quote]
講句 : "依家大佬叫你交個波俾我. 吾准射".. 嘻...以後吾使mark佢mark得咁辛苦啦各位  :[/quote]

佢會唔會叫支電筒做大佬? :?:[/quote]

有機會 我諗你下次最好試一試.
:em17:  :em17:
我地2公婆巳經過咗第11個思愛架年頭喇 :em21: 祝願rc所有有情人或兩公婆開開心心 永遠恩恩愛愛 :em19: :o :wink: :em12: :D :) :face13: :em04: :mrgreen:

[quote:1143bbc0c5="dracula"][quote:1143bbc0c5="OON"]咁你去邊樹拜年 ????[/quote]

d 客度...出o黎行..預o左要拜...[/quote]

有病 !  :dead:
JANICE :em11:

POON POON 你依家至知呀﹖