藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 13732|回復: 31
打印 上一主題 下一主題

小心...... [複製鏈接]

今晚返屋企時 就o係入大堂之前 發現有野由五座E&F室之間跌落地下 竟然係有1cm 長仍未熄o既煙灰. :em07:. 好彩我行遲一步先無中招 :nowords:
G :em21: P

Re: 小心......

:em07:  :em05:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:b6a45fb027="gp"]今晚返屋企時 就o係入大堂之前 發現有野由五座E&F室之間跌落地下 竟然係有1cm 長仍未熄o既煙灰. :em07:. 好彩我行遲一步先無中招 :nowords:[/quote]

有無攪錯啊 !  :em10:  :em10:  :em10:
JANICE :em11:

[quote:0a4fcbed99="OON"][quote:0a4fcbed99="gp"]今晚返屋企時 就o係入大堂之前 發現有野由五座E&F室之間跌落地下 竟然係有1cm 長仍未熄o既煙灰. :em07:. 好彩我行遲一步先無中招 :nowords:[/quote]

有無攪錯啊 !  :em10:  :em10:  :em10:[/quote]

太冇公德心了..過份.  :em13:

D人真過份,新正頭搞埋D甘既野,好彩人地福大命大,逢凶化吉啫。

度度都有呢 d 人....唉~ 天收.... :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:49e0c44c63="dracula"]度度都有呢 d 人....唉~ 天收.... :em05:[/quote]

可惜呢排天陰陰,好大霧,個天睇唔到! :em18:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

雷公睇到都好呀~  :em12:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4d84bd5671="dracula"]雷公睇到都好呀~  :em12:[/quote]

其實係時辰未報 !  :em12:
JANICE :em11:

[quote:ff3d8c5bed="OON"][quote:ff3d8c5bed="dracula"]雷公睇到都好呀~  :em12:[/quote]

其實係時辰未報 !  :em12:[/quote]

wa~ 妳呢個時辰唔使去街咩?
見過鬼就唔怕黑啦~