藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: leemoksau
打印 上一主題 下一主題

有冇人有興趣3月中去南非旅行﹖ [複製鏈接]

將d齋鮑魚放上去蛋糕上面咪得囉
hehe,草人,幾時可以上你度逗利是呢?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

幾時都得,不過因剛剛入伙,好多野都係免強用住先,驚冇乜野招呼大家!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我有少少"趙家媽媽年糕"可以拎上你屋企o架!
其實想逗利是之外,仲好想探sumi 同埋睇cindy o既畫呀!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Re: 有冇人有興趣3月中去南非旅行﹖

[quote:b5c1f32d72="leemoksau"]八天團﹐3月13日出發 已成團:
永X價﹕13499(另加小費960/人)
康X價﹕13699(另加小費960/人)
會再CHECK捷X。
有冇其他好介紹﹖[/quote]
捷X價﹕13698(八天)﹐17998(十天)
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

Re: 有冇人有興趣3月中去东非旅行﹖

转左东非八天團﹐3月19日出發 未confirm:
捷X價﹕11898

東非包括咩國家?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:5b07925942="grassman"]東非包括咩國家?[/quote]

埃塞俄比亞 索馬里 肯雅 坦桑尼亞..等等~ 不過多數係去肯亞~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:56ee0aa719="dracula"][quote:56ee0aa719="grassman"]東非包括咩國家?[/quote]

埃塞俄比亞 索馬里 肯雅 坦桑尼亞..等等~ 不過多數係去肯亞~[/quote]
德仔,你又一齊去旅行呀,知得咁清楚o既  :zdevil:

bikbark,不是呀,未成团o架。

Re: 有冇人有興趣3月中去南非旅行﹖

[quote:44e760852f="leemoksau"]转左东非八天團﹐3月19日出發 未confirm:
捷X價﹕11898[/quote]
冇人去东非,唔成团, :em01:  :em01: 所以应该会转返南非,好贵 :dead: