藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 18136|回復: 49
打印 上一主題 下一主題

你會參加會所嗎? [複製鏈接]

免費的日子好快過去 下個月就要付$150月費.

係喎~我一次都未落去試過添,失策~ :nowords:

唔緊要仲有三日free
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

但係有兩日(初一及初二)休息喎.......

[quote:befc84a7c7="R & M"]係喎~我一次都未落去試過添,失策~ :nowords:[/quote]
有~
你有試過一次
落去試過"食"... :yeah:

咦?咁係咪要自己取消會籍先得o架?
唔去取消係咪當繼續join o架?
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:3130bc0da0="bikbark"]咦?咁係咪要自己取消會籍先得o架?
唔去取消係咪當繼續join o架?[/quote]

應該唔會o掛~ 又用呢 d 狗招?  :?:
見過鬼就唔怕黑啦~

不會o羅 ! 因為無時間去玩 !
JANICE :em11:

[quote:ad0fb0c6be="bikbark"]咦?咁係咪要自己取消會籍先得o架?

應該話 TEMPORARY RESIDENTS' CARD 不能入 要新開cheque重新join 才能入.
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:954b0f33eb="stephenyeong"][quote:954b0f33eb="bikbark"]咦?咁係咪要自己取消會籍先得o架?

應該話 TEMPORARY RESIDENTS' CARD 不能入 要新開cheque重新join 才能入.[/quote]

o果張 "TEMPORARY RESIDENTS' CARD" 都唔知去o左邊.... :?:
仲衰過少林足球星爺張咭片..... :em05:
見過鬼就唔怕黑啦~