請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cliff

42Plasma 或 32LCD有冇好介紹 [複製鏈接]

grassman

星期六晚有時間就打電話比你.

[quote:8f7878f9de="kyu"]grassman

星期六晚有時間就打電話比你.[/quote]

Grassman你去記得帶肥牛。 :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]

Cliff: How much is your 32" Aquos?

[quote:a3f28df4cc="fkf"]Cliff: How much is your 32" Aquos?[/quote]

去荃灣吉之島睇睇因上星期先同個親戚去買做緊七折$21xxx仲有免息分期廿四個月平均每月九佰蚊.

[quote:1fe8079fcb="fkf"]Cliff: How much is your 32" Aquos?[/quote]

我係四月買時係HK$22800. ( 藍澄這無Secret   )

* 我係AVBuzz和33討論板得知LCD32"這二個月都跌了價.

Sharp 32GA3H 好似有人見過20800
而 Hitachi 32LD7800 人見過17800 ... 咁Philips 32 PP2 我就不太清楚 ... 我估大約21k to 22k 左右 ...

有時間去MK逛逛 ... 可能有意外收穫  

** 仲有 如果你買Sharp 而又想掛Wall 32G1/2H比較好 有1bit Tech 和外置TV/Video Box 理論上會少D Noise ... 不過也有人不喜歡外置TV/Video Box 因為不喜歡一條Firm Cable搏晒咁多Singal ... 我自己買GA3H (內置TV/Video) 因為我唔mount wall 又save spare 又平D Hehe ... Audio我搏AV AMP 所1bit Tech我無乜用 ...

睇多D 試多D先買啦 不用急. 如果想睇睇Demo 不介意地方細少 可以PM我. Hehe
大眼