請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5680|回復: 14

42Plasma 或 32LCD有冇好介紹 [複製鏈接]

我想買部42"lasma或32"LCD 有冇好介紹. 同埋可以分享一下你地用緊Plasma或LCD (如果用緊). 唔該晒先
大眼

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?t=5861

check it out yeah!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

Cliff

Plasma 可以選擇 Pioneer & Hitachi 我買左  Pioneer 因為點為六角形 起角現像睇唔到; 其它 Plasma 點為正或長方形 全都有起角現像.

LCD 一定要買 Sharp G 系列 其它唔會買.

唔該晒大家 !!

仲有 因為budget所限 ($20k 左右) 852x480的Plasma有冇o林 ??
大眼

之前有睇過 Philips PP2 32"LCD . 老實講D字真係幾清同幾實. 不過有好多講D QC同售後服務就 ...
大眼

hitachi 有32吋 Plasma
永遠愛著您 :em21: [/code]

Sharp LCD TV.

http://www.sharp.com.hk

咁買
Shinco 32寸LCD TV
同 PANASONIC SCHT878 的HIFI 又有咩COMMENT 呢?

上星期收左貨,唔記得post下相o忝 ... 唔該晒.

* 上次多謝晒KYU的邀請,真是大開眼界;聽出耳屎 !!  :em14:

:em11:  :em11:
大眼

KYU 識你咁耐都未聽過你屋企set勁野! 唔知幾時可以..... :em12:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!