藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11324|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

薄脆榛子蛋榚 [複製鏈接]

o岩o岩上個禮拜學o既Praline Mousse Gateau
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

死仔﹗有D料到喎﹐冇失禮我。
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:3662b298f6="grassman"][quote:3662b298f6="leemoksau"]轉會﹖冇問題﹗留底隻右腳先啦 :em20:[/quote]
右腳之麻,你又冇講我個隻,比夠兩隻雞腳你喇![/quote] :em17:

[quote:0ddb9bc0a7="leemoksau"][quote:0ddb9bc0a7="grassman"]你唔呀麻!我響哂朵你先講D咁既野! 仲叫我小心D(黑社會口吻)! 呢雲被自己老大跣,大鑊喇!

p.s. 請問呢度仲有冇大佬,我要求轉會!  伯爵,你收唔收靚呀?[/quote]
轉會﹖冇問題﹗留底隻右腳先啦 :em20:[/quote]

右腳之麻,你又冇講我個隻,比夠兩隻雞腳你喇!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:1dc34b3524="grassman"]你唔呀麻!我響哂朵你先講D咁既野! 仲叫我小心D(黑社會口吻)! 呢雲被自己老大跣,大鑊喇!

p.s. 請問呢度仲有冇大佬,我要求轉會!  伯爵,你收唔收靚呀?[/quote]
轉會﹖冇問題﹗留底隻右腳先啦 :em20:

上個禮拜一整o架,咁多日前,要食o既話應該連紙盒都食埋啦;如果咁多日都未食晒,都應該係......有d問題存在

同上次個toffee mousse比,我都係鍾意toffee mousse多d,可能係自己鍾意食拖肥糖啦,不過praline mousse 就易整d,其實同芝麻mousse差唔多,只要用榛子醬代替就得啦!

(係我o黎版離題都無乜所謂o既!)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:e4d4922bd1="dracula"]
辣著哂又點呀??   :yeah:[/quote]
同才子傾傾"德古拉的故事“第二回應該點寫先...... :em12:

[quote:41d7575214="leemoksau"]死仔﹐你當我死o架﹖咁點照呀﹖唔通扮鬼o黎嚇人咩﹖等我真係 :dead: o左先至照到你喎。
今日好似有波踢喎﹐你咁樣周圍辣著哂D火頭﹐同我小心D呀。[/quote]

辣著哂又點呀??   :yeah:
見過鬼就唔怕黑啦~

你可以尋求兩位女俠o既幫助.
係v女俠同m女俠呀.
不過佢地可能重毒呀. :em07:

諗真都係伯爵好d. :em04:

好似離晒題.

呀蛋糕好好味hehe...
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

你唔呀麻!我響哂朵你先講D咁既野! 仲叫我小心D(黑社會口吻)! 呢雲被自己老大跣,大鑊喇!

p.s. 請問呢度仲有冇大佬,我要求轉會!  伯爵,你收唔收靚呀?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!