藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

薄脆榛子蛋榚 [複製鏈接]

[quote:f70d54a8b9="leemoksau"]放心﹗冇乜人當我係女士o既。[/quote]

咁至驚!  :em07:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

驚嚇親d自由人香港冇人推動經濟.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

grassman﹐ 你有個女係咪呀﹖
Billy 你有條女係咪呀﹖仲就結婚係咪呀﹖
你兩個同我小心D﹗
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:e72fdb49de="leemoksau"]grassman﹐ 你有個女係咪呀﹖
Billy 你有條女係咪呀﹖仲就結婚係咪呀﹖
你兩個同我小心D﹗[/quote]

我收聲!
你都去攪Billy好啦! :em11:

[quote:5c322a29c1="grassman"]
我收聲!
你都去攪Billy好啦! :em11:[/quote]

嘩咁冇義氣架.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

人性就係咁o既啦。

[quote:34c67754c9="Billy"][quote:34c67754c9="grassman"]
我收聲!
你都去攪Billy好啦! :em11:[/quote]

嘩咁冇義氣架.[/quote]

我好耐之前已經入左佢門下,o係RC係佢照我架! :em18:
我對佢先要講義氣! :em14:

“佢”=我﹖點解我唔知呢﹖咁過年使唔使派利是俾你呀﹖

[quote:81b1b307a4="leemoksau"]“佢”=我﹖點解我唔知呢﹖咁過年使唔使派利是俾你呀﹖[/quote]

我燒左黃紙嫁啦!

http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=64308&highlight=%AA%F9%A4U#64308

我冇收到黃紙喎。唔該你開現金支票啦。