藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4349|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

星期六對翠怡花園足球隊 [複製鏈接]

收到個friend電話喇.
星期六對翠怡花園足球隊.
晚上8至10.
青衣公園足球場.
有興趣快d報名喇.
唔好意思時間咁緊.
我已經應承左人一定要夠人呀.
開到個頭先有下次.
有空一定要到呀.
(好似星期日又有場喎明日反應唔好可能要推左佢) :cry:

冇咩feedback加上領隊唔得只好cancel.
如果明日多人有興趣就試o下問o下有冇機會resume啦.
唔好意思咁多位.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

好我.... 1

me 2!!! :em13:

我未知得唔得 如果夠人踢 到時我自己浦頭la...
Rambler Crest Soccer Club

我忙入伙,因該唔得!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e88f37aa62="grassman"]我忙入伙,因該唔得![/quote]

你係領隊點可以唔到呀.
最起碼要識到d人下次再約戰便會方便d.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

我忙入伙,因該唔得!

GRASSMAN , 你幾時入伙呀!!!!

我可能8點幾先到(8:20)前 , 
可唔可以?
對手強唔強???

我識一個人咋.
重未同佢踢過波.
佢地定時有踢咁.......
玩吓姐...你到就得.
遲少少唔要緊啦.
預你呀.
不過唔夠人可能要cancel.
我就真係唔希望cancel喇.

[quote:c32058d71f="chee"]
我忙入伙,因該唔得!

GRASSMAN , 你幾時入伙呀!!!![/quote]
1/30呱!

[quote:c32058d71f="Billy"]我識一個人咋.
重未同佢踢過波.
佢地定時有踢咁.......
玩姐...你到就得.
遲少少唔要緊啦.
預你呀.
不過唔夠人可能要cancel.
我就真係唔希望cancel喇.[/quote]

聽日都唔夠人既話,會唔會有人叫D 幾個friend黎,肥度或Stephen都好似有!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!