藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

對於是次88F 縮短程. 你覺得是好事 / 壞事 ? [複製鏈接]

我指架權益 係爭取架權益 唔係話一定要佢地開架權益
連爭取開新線架權益都放棄 咁開新線...........發夢0既時候可能會有..

咁當然唔會俾佢地自己話事請邊間公司做專巴啦 呢間專巴公司一定要經我地業委會成員通過同監察架啦.........
邊會咁益佢地揾返佢地間管理公司做呀...........
真係想大佢架死人頭呀...........

其實我係話管理公司 小巴公司我地只可以向運輸處投訴 如果投訴得多 佢地又唔改的話 運輸處自然會為我地安排 呢個我唔太擔心喎....
係管理公司煩麻0的 講明要俾佢地做咁耐 要炒 咁真係要上街至得0羅

其實我地就算成立業主立案法團 但係由於總業權我地唔過半數 咁係唔係就唔可以話到事架啦????
我地可唔可以同佢地分開業權 成立獨立0既法團呢????

0我 原來係咁架 0矣 我地真係好無奈........
hales多謝你提供.......

咁又唔使咁灰 團結就是力量 我們可以同業委會成員 傾傾可以點做
佢地應該可以幫到我地............

唉 唔係話陽光巴士自負盈虧架咩 好似之前有鄰居提及過
話唔使我地養司機同巴士.........?????????

其實小巴唔係話唔好 不過佢地架服務態度同路線同時間都唔係咁好
我地投訴佢地又睬你都傻.......
唉...........

咁唔知shk會唔會俾我地用呢 長實同佢地好似幾好關係咁喎