藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

對於是次88F 縮短程. 你覺得是好事 / 壞事 ? [複製鏈接]

如果真是指我,本人極知反感。 :em10:  :em10:  :em10:
明天會更好

lo lo ; 晤好咁啦 ! 佢地不一定話你的 不要過份敏感啦 !
大家只係討論咋  不是針對任何人的 !
JANICE :em11:

請不要故意在這裡搞分化 rc是很和諧的.  :em20:

[quote="LO LO"][quote:b2e7277fac="Jess&Burns"][quote:b2e7277fac="alankle"]盧女士就是一個唔該 唔理其他人意見 一意孤行. 結果. 犯眾曾o羅.[/quote]
盧女士唔係指我吖?唔該唔好拉我水,我絶對無興趣加入你地的戰場。唔該。[/quote]

this is  盧女士... :nowords: 你係咪佢?

http://news.sina.com.hk/cgi-bin/news/show_news.cgi?ct=headlines&type=headlines&date=2004-12-16&id=744607

:sweat: 妳..........................lo lo........................應該無咁老o瓜?
重有 討論 不等如 戰場.
===

[quote:5c0e6c5d8d="patty&jimmy"]請不要故意在這裡搞分化 rc是很和諧的.  :em20:[/quote]

無錯!!!
:sweat: 但呢度無人要分化喎~
===

0麥提意見就係攪分化呀 咁呢個討論區開0黎做咩呀
如果自己幾個啱傾0既 唔係人提出反意見架 不如你地唔好公開呢個網俾人講野啦 啊 lo lo 你真係好笑啦 盧女士係邊個 你唔係唔知呀 jess&Burns話佢犯衆憎喎 你唔係自認係佢呀ma 如果係 咁真係sorry la 我都係提一個例子代表小數的聲音都可以成功啫.....

patty&jimmy
如果有問題唔提出黎的話 到爆發出黎0既時候 你會後悔點解我地唔早0的 討論一下問題呢 到時咪話咩鬼和諧呀 大家互相仇視都唔定.....
問題越早討論越有幫助.........

Jess&Burns
你放心 我隻衰佬唔會愛上你0既 我幫佢落0左降 如果佢撩其它女仔 會全身發紅發腫 今日佢好好無事 所以你誤會啦...

[quote:ef4ececd8d="patty&jimmy"]請不要故意在這裡搞分化 rc是很和諧的.  :em20:[/quote]

大家出發點都係想改善RC 正所謂萬事起頭難 !   :sweat:
RC真係有好多問題要儘快改進 晤係就有更多人不滿 !  :em05:  :em05:
JANICE :em11:

[quote:7980f965d4="alankle"]Jess&Burns:
    我諗我發現左你一d幾有趣的舉動唔知其他朋友有無發覺呢??
    嘻嘻~~~~~ :em12:  :em12:[/quote]
改了簽名檔?  :detective