藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jess and Burns
打印 上一主題 下一主題

對於是次88F 縮短程. 你覺得是好事 / 壞事 ? [複製鏈接]

[quote:9032fe3217="alankle"]其實小巴唔係話唔好 不過佢地架服務態度同路線同時間都唔係咁好
我地投訴佢地又睬你都傻.......
唉...........[/quote]

無辦法 :mrgreen:
這是一種不健康的模式 :mrgreen:
小巴公司只需要向運輸處交代
而我地投訴也是只能透過運輸處反影
小巴公司老闆心情好就會聽o下我地講野
心情唔好一句叫你去運輸處投訴就同你 :em02:

而且小巴是屬於專利巴士服務 所以除非佢地沒有履行合約所要求的內容
或是合約期屈滿 否則在同一路線上均不能引入其它提供相同路線的競爭對手

[quote:02e60d24c6="alankle"]Jess&Burns
你放心 我隻衰佬唔會愛上你0既 我幫佢落0左降 如果佢撩其它女仔 會全身發紅發腫 今日佢好好無事 所以你誤會啦...[/quote]

不好意思 剛剛才回來....所厶一直沒有回覆 看到你們的一些留言.
好掛住你地!!!
見返你地.. 開心到想.  :em06:  :em06:  :em06:
===

[quote:65774db13c="Jess&Burns"][quote:65774db13c="alankle"]Jess&Burns
你放心 我隻衰佬唔會愛上你0既 我幫佢落0左降 如果佢撩其它女仔 會全身發紅發腫 今日佢好好無事 所以你誤會啦...[/quote]

不好意思 剛剛才回來....所厶一直沒有回覆 看到你們的一些留言.
好掛住你地!!!
見返你地.. 開心到想.  :em06:  :em06:  :em06:[/quote]

Jessica

幾日冇上來 去左邊處?

上左大陸呀...
帶住兩個英文人 每一天不是說國語 便說英文. 只有在晚上打電話報平安時 才會說一點點廣東話. 真係好唔慣..
回來後 說話中不自覺地中 英 廣東話地混雜!!! :em08:  因為語言混亂中 這感覺很怪.  :|
===

see
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:f0a5597e9d="grassman"]see![/quote]

:poor:     咪潤我啦~
===