藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6065|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

藍澄灣 AUG 2003 宣傳單張 (3) [複製鏈接]

藍澄灣 AUG 2003 宣傳單張 (3)
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解得一條住客車...?

why only one?

如果和黃集中資源攪好一條線 都未必係壞事。 有綠van都一樣啦 反正村巴都可能要俾錢(無論按次收費定包係管理費度) 而綠van客路較廣(唔止RC居民) 班次可以較密。

個單張第一段..."發展商安排一條住..."
係唔係代表已經冇左其他線...

佢最尾張樓相由藍澄灣呢邊影過去.............睇落好似冇咩問題

但如果由側面影過去 就會發現藍澄灣同酒店相隔好近.........感受到好有壓迫感

[quote:40a9447f88="manhk167"]個單張第一段..."發展商安排一條住..."
係唔係代表已經冇左其他線...[/quote]

係唔係只有一條???

[quote:a16b671d35="Ha&Kui"]如果和黃集中資源攪好一條線 都未必係壞事。 有綠van都一樣啦 反正村巴都可能要俾錢(無論按次收費定包係管理費度) 而綠van客路較廣(唔止RC居民) 班次可以較密。[/quote]

同埋綠van係唔駛自己俾保養費,計落都有so.

[quote:142fe1741c="manhk167"][quote:142fe1741c="manhk167"]個單張第一段..."發展商安排一條住..."
係唔係代表已經冇左其他線...[/quote]

係唔係只有一條???[/quote]
會安排一條 並沒有說明只安排一條呢...

之前都夠話免費啦....而家都冇人提 :twisted: