藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4040|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

GT4 [複製鏈接]

有冇鄰居試過玩 GT4 用色差出 1080i
心思思想試
但又唔知效果差幾遠? :roll:

Re: GT4

[quote:16b64cd3de="dick&queenie"][quote:16b64cd3de="eric_818"]有冇鄰居試過玩 GT4 用色差出 1080i
心思思想試
但又唔知效果差幾遠? :roll:[/quote]

因Play Station 2機能關係,本身即使出色差,係去唔到1080I
GT4幾靚都好,頂多都係得480p,如果要玩1080I.....唯有xbox ,
但本身XBOX support 1080I 的game 都係一隻手板數得哂。 [/quote]

但係佢選項可以揀 1080i 喎. :roll:

咁睇嚟 "lee" 百幾蚊都唔慳得囉 :wink:

我買左色差線喇.
不過因為我只係用 4:3 CRT 電視
所以出 1080i 會變形(因 default 出 16:9). :!:
現在只係用 480p
不過已經比 composite 出靚好多.
"lee" $160 總算冇浪費.

仲有野想問:

點先可以係街道賽用香港賽道呢?
已考國內及國外 A B 牌都冇. :?

thanks. :em04: