請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4002|回復: 14

GT4 [複製鏈接]

有冇鄰居試過玩 GT4 用色差出 1080i
心思思想試
但又唔知效果差幾遠? :roll:

Re: GT4

[quote:5aa70b96fe="eric_818"]有冇鄰居試過玩 GT4 用色差出 1080i
心思思想試
但又唔知效果差幾遠? :roll:[/quote]

因Play Station 2機能關係,本身即使出色差,係去唔到1080I
GT4幾靚都好,頂多都係得480p,如果要玩1080I.....唯有xbox ,
但本身XBOX support 1080I 的game 都係一隻手板數得哂。
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:16b64cd3de="dick&queenie"][quote:16b64cd3de="eric_818"]有冇鄰居試過玩 GT4 用色差出 1080i
心思思想試

因Play Station 2機能關係,本身即使出色差,係去唔到1080I
GT4幾靚都好,頂多都係得480p,如果要玩1080I.....唯有xbox ,
但本身XBOX support 1080I 的game 都係一隻手板數得哂。 [/quote]

但係佢選項可以揀 1080i 喎. :roll:

[quote:555001dec9="eric_818"][quote:555001dec9="dick&queenie"][quote:555001dec9="eric_818"]有冇鄰居試過玩 GT4 用色差出 1080i
心思思想試

但本身XBOX support 1080I 的game 都係一隻手板數得哂。 [/quote]

但係佢選項可以揀 1080i 喎. :roll:[/quote]

是可以揀 1080i 但要用component cable就得喇~
(Kilian)
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我用了1080i 輸出 效果非常好 清到"無鄰"!!!!!!!!!!!! 超正 一定要試  :em11:

咁睇嚟 "lee" 百幾蚊都唔慳得囉 :wink:

[quote:6c0522521a="LW"]我用了1080i 輸出 效果非常好 清到"無鄰"!!!!!!!!!!!! 超正 一定要試  :em11:[/quote]

用RGB (SCART) 可唔可以出1080i ??
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

Plese tell me where to buy component cable THANKS !!
I\'m T2C...

killiyan....
你有GT4?係正版定老Fan......
借來試下得唔得......
大家樓上樓下.....(^^;)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:6a765fefa6="dick&queenie"]killiyan....
你有GT4?係正版定老Fan......
借來試下得唔得......
大家樓上樓下.....(^^;)[/quote]

佢果隻係正版來的 隻碟唔0係呢邊住家播~ 佢仲打緊未放手~哈哈..我都要打呀!!!! 0係彌敦道飛車 正!!!!!(   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)