藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: RABBIT
打印 上一主題 下一主題

買樓時你們的地產代理有無 return!!! [複製鏈接]

喵~
其實回佣俾買家係犯法o架 所以地產會用其他手法吸引買家 好似傢私禮卷咁 你唔出聲就唔俾你o架 好鬼衰!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

喵~
其實回佣俾買家係犯法o架 所以地產會用其他手法吸引買家 好似傢私禮卷咁 你唔出聲就唔俾你o架 好鬼衰!! :em13:

真係唔底啦!  個 agent 真係無良心!  :twisted:

[quote:76bf809c9f="RABBIT"]真係唔底啦!  個 agent 真係無良心!  :twisted:[/quote]

算啦!已經買了!你唸下買到藍澄灣已經好好彩啦!有人想買都買唔到!正呀!
二百米泳池...游呀游呀 :em11:

Shearer9 ~ Thx 啊 ~  :
各位人兄   ~ Thx 啊 ~

[quote:dc2a8a04b1="RABBIT"]真係唔底啦!  個 agent 真係無良心!  :twisted:[/quote]

算啦! 佢都係打份工唶..
cheer up~~     

我個agent都唔係熟人介紹但係我就無諗咁多喇! 佢之後仲約我地食飯添..
如果層樓個價係自己既target以內都ok既~ :
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

有冇人已經左個return呀??
我6月買到現在都未有得...

我5月尾買咗到依家都未攞到呀個agent話要收到發展商的佣金之後先可以return番比我哋呀仲未知幾時呀~~
:) 願每一天都能順心順意! :) :o 願霉運不要降臨在每一個人身上! :o Don\'t worry :cry: be happy :P

追'行'd啦....我個agent話九月喎....樓都供緊..佢地點會未收到佣o即...不過可能a/c又要攪 admin又要攪..老闆又要睇...所以耐d羅.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

喵~
貓貓問過agent 佢話起碼要四個月後先有得俾 不過已經白字黑字簽o左約 唔怕佢癩皮。