藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Kiliyan
打印 上一主題 下一主題

婚紗雜誌 [複製鏈接]

[quote:ce26cce085="Kiliyan"]Pooh

大家咁話~
:em19: 哈哈....
[/quote]

我耿係晤係待嫁姑娘啦 ! 我o岩o岩先拍拖 邊有咁快...你地就晤同啦 !
已經去到談婚論嫁  我就有排了 !  :em01:
JANICE :em11:

Poon ; 未黎一個閃電結婚羅 ! <講下笑咋>
\'Blue\' :yeah: :yeah:

[quote:f13d8868cb="女"]我之前都買左好多呢d雜誌 結完婚之後 想唔要 但大家都知呢d雜誌唔便 最便都要$30本 好彩我老公叫我留返係度 而家係rc都有幾本係度 各位姊妹有冇興趣呀?...........
如有 請留言[/quote]

我有興趣 可否.....

若大家想參加輔導 可以上網search循道衞理 或心暧心 有無信仰都可以參加
我覺得參加咗真係有幫助 最有用是可以分析你倆性格的差別 講中哂 當然會提供解決方法啦.
Everything will be OK tomorrow

[quote:ab5c046eb3="ye"][quote:ab5c046eb3="女"]我之前都買左好多呢d雜誌 結完婚之後 想唔要 但大家都知呢d雜誌唔便 最便都要$30本 好彩我老公叫我留返係度 而家係rc都有幾本係度 各位姊妹有冇興趣呀?...........
如有 請留言[/quote]

我有興趣 可否.....

若大家想參加輔導 可以上網search循道衞理 或心暧心 有無信仰都可以參加
我覺得參加咗真係有幫助 最有用是可以分析你倆性格的差別 講中哂 當然會提供解決方法啦.[/quote]

咁你參加邊間o既輔導?

ye

你參加邊間呀?
係呢...我好似見過你地...我地住同一層樓架不過未同你地相認過...   
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

[quote:ffcc0ccc05="BLUE"]Poon ; 未黎一個閃電結婚羅 ! <講下笑咋>[/quote]

未玩啦 !  :em20:
JANICE :em11:

[quote:1497ce2e8e="Kiliyan"]ye

你參加邊間呀?
係呢...我好似見過你地...我地住同一層樓架不過未同你地相認過...   [/quote]

好似是循道衞理你可以下email 去問kp.wong@mevcc.org.hk

係呢 你又知我是你鄰居?好啦 簡單問一句 就你有無估錯
我門前地毯什麼顏色
Everything will be OK tomorrow

[quote:762bed52be="ye"][quote:762bed52be="Kiliyan"]ye

你參加邊間呀?
係呢...我好似見過你地...我地住同一層樓架不過未同你地相認過...   [/quote]

好似是循道衞理你可以下email 去問kp.wong@mevcc.org.hk

係呢 你又知我是你鄰居?好啦 簡單問一句 就你有無估錯
我門前地毯什麼顏色[/quote]

哈哈...唔知紅色定藍色..今晚返去睇下先~ :detective
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)