藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7017|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

婚紗雜誌 [複製鏈接]

你地近期有無買婚紗雜誌呀? 我有幾本不過係04年夏天既有興趣可以借閱或約埋一齊睇丫~ 等我今日去睇下有無新一期先~  
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: 婚紗雜誌

Kiliyan︰

哈哈~我有興趣呀,可否借來一看!

係播!妳上次話想一齊去學整蛋糕o既,我近排有時間喇 相約一齊去學好嗎?

MilkMilk

好呀!我同事都想學呀! 一齊丫~
我都諗住0係番葵涌廣場學咋...再約時間丫~
不如你上黎我度睇雜誌丫~~~一齊睇開心d嘛~
但係如果你想借番屋企都無問題打比我丫~
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Thanks ~

我有一月份o既"婚禮" "新婚通信" & "all about wedding" 之前o個d我都有 (不過冇買齊).  如有需要 請pm我

[quote:7063430430="andy&phy"]我有一月份o既"婚禮" "新婚通信" & "all about wedding" 之前o個d我都有 (不過冇買齊).  如有需要 請pm我[/quote]

e...pm唔到比你既! 我想借一月份既'all about wedding'呀...請問你住邊座呀?

[quote:36283235a6="Kiliyan"][quote:36283235a6="andy&phy"]我有一月份o既"婚禮" "新婚通信" & "all about wedding" 之前o個d我都有 (不過冇買齊).  如有需要 請pm我[/quote]

e...pm唔到比你既! 我想借一月份既'all about wedding'呀...請問你住邊座呀?[/quote]

已pm你 pls check.

好多待嫁姑娘喎 !  :em04:  :em04:
JANICE :em11:

Pooh

大家咁話~
:em19: 哈哈....

[quote:dcaeed7ee4="Kiliyan"]MilkMilk

好呀!我同事都想學呀! 一齊丫~
我都諗住0係番葵涌廣場學咋...再約時間丫~
不如你上黎我度睇雜誌丫~~~一齊睇開心d嘛~
但係如果你想借番屋企都無問題打比我丫~[/quote]係咪真架 一齊睇傾下計吖 幾時呀???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~