藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: hales
打印 上一主題 下一主題

昨晚朗豪坊一逛.. [複製鏈接]

我逛過一次 無野0岩 所以好快走左.......次次都係去個佢隔離個小巴站搭福來村小巴返葵芳...

[quote:7713145c26="Tomato"]我逛過一次 無野0岩 所以好快走左.......[/quote]我都係!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:76922f8dbc="H&H"][quote:76922f8dbc="Tomato"]我逛過一次 無野0岩 所以好快走左.......[/quote]我都係![/quote]

我就有幫襯過.............洗手間。

[quote:cfb709e296="Jeffrey & Shirley"][quote:cfb709e296="hales"]miss左少少...嘿嘿
有冇人有打算去果間酒店擺酒?
聽聞環境非常好 頂層既話一望無際鬧市境
低層既另一個function room就有泳池你俾擺酒
不過聽聞最低消費係18萬 好像大約7000元一席左右[/quote]

12月31號係酒店四樓食左個自助餐,每位都要$175. 三文魚剌身任食,不過最正係佢既蝦"攪" - 茶樓特點咁既味道 。不過其他就普普通通啦! :wink:

頂層就未去過啦! :mrgreen:[/quote]
no no no no~ :em16:  :em16:  :em16:  :em16:
不是酒店果邊頂層~
而是商場果邊既頂層 :mrgreen:  我只記得有間outback...
有"露天"坐位 有o的餐廳仲係好似"坐窗台"咁..落地玻璃望出去
就係個商場內最"空空洞洞"果一部份了

[quote:2bb7f7bc8b="hales"]
不是酒店果邊頂層~
而是商場果邊既頂層 :mrgreen:  我只記得有間outback...[/quote]
明顯地係錯o既
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:694f5c2b6b="bikbark"][quote:694f5c2b6b="hales"]
不是酒店果邊頂層~
而是商場果邊既頂層 :mrgreen:  我只記得有間outback...[/quote]
明顯地係錯o既[/quote]

你地吾好咁啦!萬事以和為貴!

[quote:4c5cc72ec4="Jeffrey & Shirley"][quote:4c5cc72ec4="bikbark"][quote:4c5cc72ec4="hales"]
不是酒店果邊頂層~
明顯地係錯o既[/quote]

你地吾好咁啦!萬事以和為貴![/quote]
朗豪坊o個d餐廳睇落有部份都幾好,不過想坐"露天位"(望商場中空部份)又唔想好貴o既話,我諗要試o下o個間"宿宿奇"("s"字頭,食fusion日本o野)

另,我o地好好呀!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

唔知點解 講起朗豪坊 就會諗起亮晶晶....跟住諗起不務正業ge霍家大少 想嘔 :em15: