藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kyu
打印 上一主題 下一主題

唔知藍澄有冇真正音響發燒友呢 [複製鏈接]

: 有呀!你用緊咩器材呀?交流下!

[quote:e0bb752a13="kyu"][quote:e0bb752a13="Ray008"]公公婆婆,
唔好問佢用咩器材la,不如我同你直接去佢度聽聽重實際。

KYU,
我想明天日落時份去你度聽野,你有無空呀?

[/quote]

Ray & 公公婆婆

歡迎啊! 時間電話再確定; 我有啊Ray電話 但冇公公婆婆架 公公婆婆PM比我聯絡你!

公公婆婆 比我套組合相你睇下先![/quote]

kyu,
唔好意思呀,幾日冇上網,原來你地已相約試機,我初黎步到,遲些少pm你,
睇下有冇機會再交流下!

[quote:ad70f746e4="kyu"][quote:ad70f746e4="公公婆婆"][quote:ad70f746e4="kyu"][quote:ad70f746e4="Ray008"]公公婆婆,

KYU,

[/quote]

Ray & 公公婆婆

歡迎啊! 時間電話再確定; 我有啊Ray電話 但冇公公婆婆架 公公婆婆PM比我聯絡你!

kyu,
唔好意思呀,幾日冇上網,原來你地已相約試機,我初黎步到,遲些少pm你,
睇下有冇機會再交流下![/quote]

公公婆婆

好啊! 唔知你用什麼器材呢?[/quote]

:mrgreen: 我用的是較為普通的器材,speaker係stella  imago,而無錢買靚amp,暫時用住柯頌黎推,效果總算可以。而我是影音分家,amp是pioneer 的AX10(最舊款那隻),投影係panasonic AE700,剛買不久,其他surround speaker則是普通貨色,需要大改進,不過等有錢先再搞。

[quote:7e44e0fafa="公公婆婆"][quote:7e44e0fafa="kyu"][quote:7e44e0fafa="公公婆婆"][quote:7e44e0fafa="kyu"][quote:7e44e0fafa="Ray008"]公公婆婆,

KYU,

[/quote]

Ray & 公公婆婆

kyu,
睇下有冇機會再交流下![/quote]

公公婆婆

好啊! 唔知你用什麼器材呢?[/quote]

:mrgreen: 我用的是較為普通的器材,speaker係stella  imago,而無錢買靚amp,暫時用住柯頌黎推,效果總算可以。而我是影音分家,amp是pioneer 的AX10(最舊款那隻),投影係panasonic AE700,剛買不久,其他surround speaker則是普通貨色,需要大改進,不過等有錢先再搞。[/quote] Mezzo Utopia 聽過,真係好正,不過太貴! :|

[quote:c2b70b4a5e="kyu"]相片:[/quote]
kyu
星期六下午有空嗎?可以不如相約到你度聽聽機,我再pm你留電話!

[quote:4571df5541="kyu"]公公婆婆

投影幕用咩? "OS"定"菊池"

Mezzo Utopia 同朋友二手買40K左右 現在出面二手賣43K以上 唔洗點"sit".[/quote] 隻幕都係最平那隻雞幕,draper咋