藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

結婚歌.. [複製鏈接]

[quote:80ade0dcb5="R & M"][quote:80ade0dcb5="Tomato"]呢首我都好鍾意.... :em04:
第一次 光良[/quote]
呢首好正o架 :em04:  :em04:  :em04:

不過好似冇乜人識佢![/quote]

不過我都係識佢呢一首歌咁大把..... ops:

[quote:c3e2b795f9="gp"]
我記得有次o係長x酒樓食飯時見過一次最頂癮婚宴. 當日主人家包左半個大廳 亦請o左隊好似朱咪咪個類土砲樂隊獻唱 初時我以為係酒樓搞聯歡晚宴 但當個主音歌手話祝對新人白頭到老時我先知咩事. 之後位歌手唱出多首老歌 當中包括上海難 愛拚才會贏時我已經偷笑 到唱"分非燕"時我差d噴飯. :em17:[/quote]

嘩....咁正 :em04:

請問邊位想要"等妳願意"呢隻歌呢??
我整左個wma file 如果要比個email我0Y!!

"傻痴痴"我都鍾意呀.....

仲有呢首我都好鍾意:

天下無雙

給我信心 當我未如願
披雨戴風問寒送我暖
親切眼光 舒我亂和倦
從無更改心照總不宣

長長路中 走到那裡生命裡
有你我方找到生存來源
難行日子 不削我對生命眷戀
因有著你 跟我一起 親愛的你

一次也不 推說亂和倦
一次你都未曾去計算
給了再給 始了便無斷
無條件分擔各種辛酸

*從前沒講 今次要說多謝你
 我有你給的愛因而完全
 誰人是我 心裡至愛生命至尊
 都也是你 真了不起 親愛的你

若問世界誰無雙 會令昨天明天也閃亮
 定是答你從無雙
 多麼感激竟然有一雙我倆*

REPEAT*

一世慶祝 整個地球上
億個背影但和你碰上
想說你知 整個地球上
無人可使我更想奔向

但係有人話呢首歌係比阿媽.......唔知係咪呢?? :?:

[quote:cb1693c170="Kiliyan"]
有了你...

有了你頓覺增加風趣
我每日每天都想見你
那懼風與雨
那懼怕行雷
見少一秒都空虛
有了你頓覺輕鬆寫意
太快樂就跌一交都有趣
心中想與你
變做鳥和魚
置身海闊天空裡
並著翅在飛輕鬆自如
同吸清新空氣
游來又游去 湖面多美
拋開人生的顧慮
有了你頓覺輕鬆寫意
太快樂就跌一交都有趣
心中想與你
變做鳥和魚
置身海闊天空裡
[/quote]

呢首歌會令我諗起d野.....仲有一首係"漣漪"

Forever Love  
歌手:王力宏 |  作曲:王力宏

愛你 不是因為妳的美而已
我越來越愛你 每個眼神觸動我的心
因為你讓我看見forever 才了解自己
未來這些日子 要好好珍惜

愛我 有些痛苦 有些不公平
如果真的愛我 不是理所當然的決定
感到你的呼吸在我耳邊 像微風神奇
溫柔的安撫 我的不安定
所以我要 每天研究妳的笑容
ooh 多麼自然

*Forever Love Forever Love
 我只想用我這一輩子去愛你
 從今以後 你會是所有
 幸福的理由*

愛情是場最美最遠的旅行
沿途雨季泥濘 偶爾阻礙我們的前進
感到妳的體溫在我懷裡 像陽光和絢
巧妙的融化 我的不安定
不可思議 證明我愛妳的理由
ooh 多麼自然

REPEAT*

妳感動的眼睛 我沉默的聲音
彷彿就是最好的證明

就讓我再說一次
I love you oh (直到永遠)

REPEAT*

Forever Love Forever Love
Forever Love

真係好好聽0架......

[quote:f317d1c0f6="dragon"]推推推推推!!!!!!我都諗住嗰日彈俾老婆聽. ops:[/quote]

咁你默變左王力宏 :
我都係勁鍾意0架 所以我手機都係用佢做鈴聲