藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

急徵龍門及領隊 [複製鏈接]

[quote:4a0ae99bae="EpSon"]其實 我一直都係打龍門 係呢兩三年先踢波.... 有時 我都願意客串做龍門.  尤其對強隊 我一定樂意. ^^[/quote]

I love you Babe!  :em04:  :em04:  :em04:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:3acfcde702="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:3acfcde702="chee"]

無左佢  係藍澄踢波就無意義!!! :mrgreen:  :mrgreen:[/quote]
agree~~~agree~~~ [/quote]

I agree too

好多上面咁多位o既""愛,但大家要注意領隊既功能係指揮賽事進行,冷靜地作出調動!  我呢種只係多口水!  吹水我就叻(p.s.就黎到1000個post la)!

你地咪講到"非我[]熟"咁啦,相信RC有好多能人異仕(隊中都有),多D選擇好D呀!

仲有呀!我有好多其他長處,如跑得快、個個位都打、有波泵、無帶眼鏡、長氣、有場紙............................................. :?:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:93fcaefe20="EpSon"]其實 我一直都係打龍門 係呢兩三年先踢波.... 有時 我都願意客串做龍門.  尤其對強隊 我一定樂意. ^^[/quote]

我保證你守龍一定可以過足隱!  

[quote:1ddf6ad347="EpSon"]其實 我一直都係打龍門 係呢兩三年先踢波.... 有時 我都願意客串做龍門.  尤其對強隊 我一定樂意. ^^[/quote]

實在太感動la!!!
Rambler Crest Soccer Club

[quote:302bcd88c4="chee"]grassman兄  領隊你就做硬  不過如有需要  小弟亦願意助你一把!!!!!
:mrgreen:[/quote]

咁就一於Grassman做領隊 阿Chee做助教la!!! :em11:

好多上面咁多位o既"錯"愛,但大家要注意領隊既功能係指揮賽事進行,冷靜地作出調動! 我呢種只係多口水! 吹水我就叻(p.s.就黎到1000個post la)!

其實我覺得球隊初期目標可以是多d人參與  分享  打法及戰術各師兄都未見底及尚未合拍純熟  宣加操  
小chee有幸幾年來都參與麥當勞足球推廣計劃  亦可帶球隊入體院比賽  但方法用在rc未必得  但可大家分享  如grassman兄能推動rc足球隊  小chee亦願協助!!!
場紙我亦有申請緊  如各位師兄有場紙但未有對手  如大家同意  我可安排一班女子足球友誼賽  由數名前甲組組成  想唔想???

[quote:a814d6b695="chee"]其實我覺得球隊初期目標可以是多d人參與  分享  打法及戰術各師兄都未見底及尚未合拍純熟  宣加操  
小chee有幸幾年來都參與麥當勞足球推廣計劃  亦可帶球隊入體院比賽  但方法用在rc未必得  但可大家分享  如grassman兄能推動rc足球隊  小chee亦願協助!!!
場紙我亦有申請緊  如各位師兄有場紙但未有對手  如大家同意  我可安排一班女子足球友誼賽  由數名前甲組組成  想唔想???[/quote]

原來Chee兄咁利害的 我細個的時候都有參加足球推廣計劃 不過只係踢到第4
階段已矣...

女子足球隊 冇問題喎 明星足球隊都成日搵女仔踢la.

嗱 講明呀. 我做副選龍門家 如非必要 我都係打後衛或左右中場. ^^

咁第一鋼門咪非eddy莫屬....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]