藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

MAG 30" LCD TV [複製鏈接]

[quote:329dd18456="stephenyeong"][quote:329dd18456="積肥"][quote:329dd18456="grassman"]好靚喎!

點解你改左login既?[/quote]

加多一個名0姐![/quote]

由唔多習慣個別名 到接受 最後到愛上個名.
D 名叫吓叫吓會變真 [/quote]

咁要多得亞 Dick 少啦! :wink:

積肥...通常係怕有人尋仇才會改名咖喎...呵呵~~

[quote:f4026e39da="hales"]積肥...通常係怕有人尋仇才會改名咖喎...呵呵~~[/quote]

比人追....."婚"

你有無呀? :em17:

我睇緊隻.. MAG 32" LCD (GL323).. spec 同你那部差唔多. 我想問有無發現咩問題呀 你建唔建議買mag? 俾d意見呀. 謝.

用番對舊 speakers,好似形 D。
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊