藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1345|回復: 0
打印 上一主題 下一主題

廁所用梗百葉門透氣 [複製鏈接]

CJ
中級板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 4:11 am    文章主題: 廁所用梗百葉門透氣     

--------------------------------------------------------------------------------

好! 設計獨特 美觀實用. 可透氣之餘 更可以目測有冇人等候  .

回頂端         

mingming
新晉板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 10:43 am    文章主題:      

--------------------------------------------------------------------------------

嘩~好耐無見過新樓用百葉門喎~!!
如果係 我地間屋都幾獨特...
不過 本人真不太喜愛"百葉門"
[/quote]

回頂端        

Simon&Michelle
中級板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 11:50 am    文章主題:      

我都唔鍾意,用個時好唔自然咁
清潔又麻煩

回頂端        

Saga
專業板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 1:12 pm    文章主題:      

Simon&Michelle 寫到:
清潔又麻煩

梗係覺怪怪咁 ...
自己一家人去都仲好 ...
有親朋來去借用...就..

回頂端        

IWAT
中級板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 1:41 pm    文章主題: Re: 廁所用梗百葉門透氣     

CJ 寫到:
好! 設計獨特 美觀實用. 可透氣之餘 更可以目測有冇人等候  .

唔係成個... 應該只係下面一小部分.. 好似一d酒店咁... 所以空氣可以更流通... 我個人覺得幾好...

回頂端        

Saga
專業板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 3:39 pm    文章主題: Re: 廁所用梗百葉門透氣     

IWAT 寫到:
CJ 寫到:

唔係成個... 應該只係下面一小部分.. 好似一d酒店咁... 所以空氣可以更流通... 我個人覺得幾好...

有d 門 個門最低地方開排氣口 好似酒店o個d 已經好夠
又見到出面有無人腳等緊...

隨非出面既人扒係地 唔係裝唔到入去  

回頂端        

CJ
中級板友

發表於: 星期四 七月 03 2003 8:27 pm    文章主題:      

Simon&Michelle 寫到:
清潔又麻煩

習慣成自然ma 用耐左可能覺得出面d 太焗.  
其實真個受不了 可以加簾/板... hehe點講到好似公屋d 信箱咁既?
斜面唔會有塵 應該唔使清潔掛 除非... 用既時間d dirty 野 fing 到好遠啦...

回頂端         

kenneth
中級板友

發表於: 星期五 七月 04 2003 12:26 am    文章主題:      

但收樓時,記住睇清楚個百葉門喎.因為可能會安錯的.
要由廁所可以望到出面..和由出面係望唔到廁所裡面的

回頂端