藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 19127|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

新隊員登記處! [複製鏈接]

開個thread比新人登記!

p.s: 急徵龍門及領隊! :em14:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:2600ee274d="piglet"]借問聲係咪仲收緊人呀?? :em14:  :em14:

見你地話波衫都做好.....
會唔會太遲呢我? :em01:[/quote]

唔會太遲,其實我地都係想結集RC裡面有共同興趣既人一起玩。大家同村,同聲同氣嗎 :em19: !

配合各人參加既目標唔同(有些只想閒時娛樂一下,有些就想比賽競技),所日後我地都會有自己人互對,及對外隊!

波衫可以每隔一段時間再訂做(反正都係大路波衫)!

但見你個sex icon係female,咁你會係....小豬仔定小豬女呀! 你有冇踢開咩位置o架?

[quote:ab4b83d4ec="yee"]新隊員登記有何手續? :!:[/quote]

Welcome!
Update 左你落個list度 la!
http://rcrest.bzone.com.hk/viewtopic.php?p=73089#73089

最好介紹下自己同踢咩位,方便既話就PM我你既contact no.吧!

[quote:b34968582e="yo & lok"]我想加入呀剩係識踢後衛同DB好水皮...[/quote]

大家都係娛樂為主,冇所謂!

留意足隊活動,o岩就報名就得la!

波衫就半年做一次(補充),下次大慨係5、6月啦!

[quote:9218faabfa="Busman"]我都相加入.....
不過我唔係可以有時間去踢波因為我係英國讀書.....
係放假返香港先可以踢  >_<"'[/quote]

When will you come back ar?  Summer time?

Whatever pls. PM me your

1) email address
2) Tel. (for you may not apply)
3) RC address
4) Prefer number (if any)
5) Best position

[quote:f84f059fc3="marcolam"]I join !!
Position : LDF or GK ![/quote]

GK!! :em12:

Pls. PM me below:
1) email address
2) Tel. (for you may not apply)
3) RC address
4) Prefer number (if any)
5) Best position

Beside 4/9 at Tsing Yi Garden there is a match on 4/3 at 葵涌運動場(硬地).

好耐無新人加入了,今日終於加多一位新成員:

登..登..  T2 o黎o既 Mr. Lun Ho

掌聲...請起!