藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 16072|回復: 43
打印 上一主題 下一主題

你認為"TVB"選十大最受歡迎男歌手 - 公平嗎 ? [複製鏈接]

如題 !
不如我地又玩下o羅 !  :mrgreen:
JANICE :em11:

如果以前我會選"LEON" 超級偶像..雖然佢講野就假左小小..
現在會選"古巨基"..."掂" !
JANICE :em11:

如果講受歡迎程度 咁係公平ge....

我永遠支持克勤
克勤永遠係我心目中受歡迎男歌星~~~

唔好意思 我太激動....

華仔既地位無可取代.
克勤既實力係公認.
基仔要俾多小小時間啦.
華仔攞到都係實至名歸.

[quote:e7a79cf485="OON"]如果以前我會選"LEON" 超級偶像..雖然佢講野就假左小小..
[/quote]
黎明...我就不敢苟同啦
四大天王佢最吾得...郭富城都跳得學友好唱得 華仔唱歌都好過黎明有高音有低音....
黎明d歌 真係...平 平無奇...聽真d...得大細聲...佢好明顯係現今樂壇景象既始創人... 得個樣...

女歌星獎就假都痺啦!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我希望陳奕迅快d重出江湖....

[quote:81f049b408="Tomato"]如果講受歡迎程度 咁係公平ge....
如果個獎叫做最佳男歌星 一定唔會係劉生lor....

我永遠支持克勤

唔好意思 我太激動....[/quote]

O衣? 有同好喎 :mrgreen:

[quote:99050b2b4c="hales"][quote:99050b2b4c="Tomato"]如果講受歡迎程度 咁係公平ge....

我永遠支持克勤

O衣? 有同好喎 :mrgreen:[/quote]

快d give me five yeah!!!!!

全晚最騎呢ge獎係phone投歌....

[quote:92b6d8a29e="Tomato"][quote:92b6d8a29e="hales"][quote:92b6d8a29e="Tomato"]如果講受歡迎程度 咁係公平ge....

我永遠支持克勤

O衣? 有同好喎 :mrgreen:[/quote]

快d give me five yeah!!!!![/quote]

吾該都比個 5 我吖!