藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4955|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

睇樓後感 [複製鏈接]

星期六我同呢度D未來鄰居一齊到RC地盤睇睇今次比我感覺比起我決定買之前仲好D添. RC真的不錯 雖然唔可以話完美但亦唔可以用"差"黎形容.

至於話嘈 唔覺oY 大貨車又唔經青衣路只係行酒店對出之嘛 都影響唔到我地仲唔覺T9有咩聲........可能係RC地盤嘈過佢啦(又或者我聾啦)!

Anyway 各位放心啦 唔好成日都"打波先黎落雨唔通連個天都唔鍾意我......"
"唔知架希望在明天oY嘛!"

希望大家明白 "其實落雨又有乜好怕喎" 呢個道理!  :wink:

(唔好介意我咁天真我真係咁唸架)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

其實我都成日話真係驚既話最好自己親身去現場感受一下
正面又好負面又好 聽人地講始終都係冇乜意思呢
人地講得好 自己又會話:係咪真咖!!??
人地講得唔好 自己又會話: 唔係咁差o下話??

所以 最好自己睇睇呢 而且講到尾冇乜理由自己買左層樓咁耐都未去過現場呢

[quote:65fdd612e3="hales"]其實我都成日話真係驚既話最好自己親身去現場感受一下
正面又好負面又好 聽人地講始終都係冇乜意思呢
人地講得好 自己又會話:係咪真咖!!??
人地講得唔好 自己又會話: 唔係咁差o下話??

所以 最好自己睇睇呢 而且講到尾冇乜理由自己買左層樓咁耐都未去過現場呢[/quote]Yes Yes 真係去feel下oY! 自己feel最緊要.所以人地講乜我只會聽下有道理咪唸下lor 吹水既咪一笑置之lor!!!冇既信自己既感覺之嘛!

h& h....我支持你,
當日我都在場,你記得嗎,我同陳生講這裡最少值二千五蚊呎
還有呀,我地落到地盤時,除了地盤工人之外。
那些貨櫃車同碼頭聲都傳唔到過來,對不對。
還有蜻蜓飛來飛去....同埋鳥聲......。不知幾好feel!!!!!!

[quote:e8655c47c8="dick&queenie"]h& h....我支持你,
還有蜻蜓飛來飛去....同埋鳥聲......。不知幾好feel!!!!!!
[/quote]當然記得! 最嘈咪地盤lor 遲D肯定係我地!
話時話你向我地睇到如癡如醉時偷影左我地..... :em05:
我都竟然唔知 :em03:

[quote:e14e73bc0c="H&H"][quote:e14e73bc0c="dick&queenie"]h& h....我支持你,
[/quote]當然記得! 最嘈咪地盤lor 遲D肯定係我地!
話時話你向我地睇到如癡如醉時偷影左我地..... :em05:
我都竟然唔知 :em03:[/quote]

唔好怪我啦,奇實都係個image 而已,當做係一個討論區的selling point!!!

[quote:5e65a9fe86="dick&queenie"]唔好怪我啦,奇實都係個image 而已,當做係一個討論區的selling point!!![/quote]傻啦 我點會怪你呢....... 下次影之前通知聲等我擺定個post嘛 :

係呀! 無論企o係油站後面條小路 定係一座隔籬個迴旋處 都聽唔倒貨櫃車同碼頭聲.    

去完 site visit 感覺好好 更加相信自己o既決定.  

kui......當日穿藍衫那位????
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:27b18ce16d="dick&queenie"]kui......當日穿藍衫那位????[/quote]

係呀!!